Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκλειστικό: Ο Χαρδαλιάς ανακοινώνει νέα έκτακτα μέτρα Κύριο

 Η ασυνείδητη συμπεριφορά των συμπολιτών μας που έκαναν βόλτα κατά εκατοντάδες χιλιάδες στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, εξόργισε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον ώθησε σε νέα σειρά περιοριστικών μέτρων στη θάλασσα, τον αέρα και την ξηρά στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα:

Στη θάλασσα. Aπό αύριο απαγορεύεται το κολύμπι, το υποβρύχιο ψάρεμα, η οδήγηση κανόε-καγιάκ, το windsurf, το θαλάσσιο σκι, η ηλιοθεραπεία καθώς και το αγνάντεμα του πελάγους. Απαγορεύεται επίσης το ψάρεμα από το μώλο (είτε με καλάμι είτε με πεταχτάρι), όπως και το τάισμα των ψαριών από το μώλο (στα οικιακά ενυδρεία επιτρέπεται, με αποστολή sms στο 13030).

Στον αέρα. Από αύριο απαγορεύεται η πλοήγηση δικινητηρίων αεροσκαφών και η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Απαγορεύονται επίσης οι ακροβατικοί αεροπορικοί σχηματισμοί, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, καθώς και το πέταγμα χαρταετού.

Στην ξηρά. Από αύριο, απαγορεύεται το skateboard και η οδήγηση ηλεκτρικών και συμβατικών ποδηλάτων. Απαγορεύεται, γενικά, το περπάτημα σε παραλιακούς δρόμους. Απαγορεύεται, επίσης, το τζόκινγκ και το γρήγορο βάδισμα (επιτρέπεται μόνο το ένα πόδι στον αέρα). Τέλος, απαγορεύεται το σούβλισμα αρνιού, το κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες και τα ρεβύθια

Απαγορεύεται, επίσης, να χαζεύετε και να κάνετε φασαρία όταν μιλάει ο Χαρδαλιάς στην τηλεόραση. Γιατί, όταν ο Τσακ Νόρις κολλούσε κορονοϊό, ο Χαρδαλιάς τον ξεκολλούσε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 09:50