Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα πρόστιμα από τον Χαρδαλιά Κύριο

Έχουμε όλοι καταλάβει πόσο ευερέθιστος είναι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Σήμερα ήταν λίγο παραπάνω ευερέθιστος από το κανονικό και με το δίκιο του ο άνθρωπος. Είχε μάθει πως κάποιοι έκαναν πάρτυ έξω από take away μαγαζιά, έπιναν τα ποτά τους και χαριεντίζονταν σα μην τρέχει τίποτα. Μακάρι όμως να ήταν μόνο αυτό. Σε όλο το διαδίκτυο έβλεπε το χλευασμό των ανεύθυνων συμπολιτών μας απέναντι στο πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα, του σωτήρα όλων των Ελλήνων. Τον κορόιδευαν για τις μάσκες και αν πρέπει τελικά να τις φοράμε, πώς να τις φοράμε, πού να τις φοράμε, ποιες επιτρέπεται να φοράμε, αν οι υφασμάτινες είναι κατάλληλες, αν επιτρέπονται αυτές με τη βαλβίδα, αυτές με τον αναπνευστήρα, οι μάσκες του Ζορρό και ό,τι άλλη σαχλαμάρα ερχόταν στον καθένα. Τον κορόιδευαν για τις θέσεις στα λεωφορεία με το Χ και έλεγαν πως μόνο οι καθήμενοι κολλάνε, ενώ οι όρθιοι δεν κολλάνε. Του έλεγαν πως στα κομμωτήρια κολλάνε, ενώ στα σχολεία δεν κολλάνε και άλλα τέτοια χαζά που λένε οι χωριάτες αν τους δώσεις θάρρος. Γι’ αυτό λοιπόν, κομμένο το θάρρος από δω και μπρός. Αποφασίζουμε και διατάσσουμε:

  • 300 ευρώ για πάρτυ γενικώς και αορίστως
  • 150 ευρώ για πάρτυ γενεθλίων ή ονομαστικής εορτής (σκληρός – σκληρός είναι και άνθρωπος ο Υφυπουργός και καταλαβαίνει)
  • 500 ευρώ για όποιον κοροϊδεύει τον κύριο Τσιόδρα

Αυτά για σήμερα. Αύριο, ό,τι μας έρθει. Κυβέρνηση είμαστε, ό,τι θέλουμε κάνουμε, ό,τι να΄ναι αποφασίζουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 09:39