Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μία εβδομάδα μένει για την #SLAPP δίκη του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου. Δείτε το βίντεο του ιστορικού της υπόθεσης Κύριο

Μία εβδομάδα μένει μέχρι τη δίκη του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου 

Το ιστορικό της ίδρυσης του ΠΠΠΣ και της υπόθεσης που οδήγησε στις 3 αγωγές, συνολικού ύψους άνω των €3.000.000, από την ΟΝΕΞ εναντίον του συλλόγου και 2 μελών του. Το ιστορικό έχει οπτικοποιηθεί σε  ένα τρίλεπτο βίντεο.

Όποιος έχει μάτια, βλέπει, όποιος έχει αυτιά  ακούει και όποιος έχει συνείδηση δεν κλείνει μάτι μέχρι η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να στείλει όλες τις παρεμφερείς δίκες #SLAPP στο καλάθι των σκουπιδιών, αφού αν πάνε σε κάποιο αρχείο μπορεί να βρυκολακιάσουν, σαν αυτούς που τις έστησαν.

#Δικαιοσύνη #SLAPP #Δίκαιο #egosgr

SLAPP (Strategic lawsuits against public participation)= Ο όρος Στρατηγικές αγωγές κατά της συμμετοχής του κοινού αποτελεί απόδοση του αγγλικού  και αναφέρεται στις αγωγές που κατατίθενται από κάποιο ισχυρό πρόσωπο ή οργανισμό (για παράδειγμα μια επιχείρηση ή έναν υψηλά ιστάμενο αξιωματούχο) ενάντια σε μη κυβερνητικά πρόσωπα ή οργανισμούς, που εκφράζουν κριτική απέναντί τους, σχετικά με κάποιο ζήτημα κοινωνικού ή πολιτικού ενδιαφέροντος. Σκοπός τέτοιων αγωγών δεν είναι να κερδηθεί η δικαστική υπόθεση, αλλά ο εκφοβισμός όσων ασκούν κριτική μέσω της ηθικής και οικονομικής εξουθένωσής τους. (σας θυμίζει κάτι κοντινό;)

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 13:36