Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προτεινόμενα πρόσθετα μέτρα εν όψει αφστηρότερου λοκντάουν Κύριο

 Ο κορωνοϊός επελαύνει ως άλλος Αττίλας εις την ελληνικήν επικράτειαν! Πανικός εις τους υπηκόους του Μητσοτακουλιστάν! Αποδώ κρύβεσαι, τσουπ! ο ιός, απεκεί τρυπώνεις, χραπ! ο ιός! Μπαναϊα μου, ποτές δε θα γλιτώσομεν από το κακόν όπου μας εβρήκε, θρήνος και οδυρμός εις τον κοσμάκη…

Εις τοιάφτας εκτάκτους, δυσκώλους συνθήκας ολέθρου & συνφοράς, μόνον πολιτικοί άνδρες αποφασιζμένοι και στιβαροί ημπορούν να σταθούν εις το ύπσος των περιστάσεων. Και δυστυχώς εις τες μέρες μας τοιούτοι άνδρες σπανίζουν…

Προτείνω λοιπόν εις τους ιππεφθύνους (και ας με ακούσουν καλά τι έχω να τους ειπώ), ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ εν όπσει της ανακοινώσεως μακροτέρου ημερησίου λοκντάουν (18:00-05:00) τα σαββατοκύργιακα:

1ον: Λιτανείες εις τους δρόμους, να εβγούν οι πιστοί και οι παπάδες μας όξω, με τα ιερά των άμφια και τες αγιαστούρες των, όπως εκσορκίσουν το κακόν! Καλή η επιστημοσύνη, αλλά εδώ έχομεν σατανικήν επίθεσιν κατά του γένους, πρέπει να κάμνομεν άλλα. Να πρωτοστατεί δε της όλης λειτανίας ο άριστος ανήρ Ευάγγελος Μαρινάκης, ο ευεργέτης Μητροπόλεως Πειραιώς τε και λοιπής πατρίδος, ο χαλκέντερος ηγέτης του στόλου μας! Εμπρός εις το εκτόπισμα του ανδρός καθίσταται βέβαιον ότι ο ιός «θα τα χρειαστεί», που λέγει και ο λαός μας.

2ον: Να επιστρατευθή η Επιτροπή Δια Τα Διακόσια Χρόνια Από Το 1821. Να εβγή και αυτή εις τους δρόμους και τις ρούγες, ίνα όπως τονώση το ηθικόν του λαού. Να πρωτοστατή δε η ετέρα στυλοβάτις της εθνικής ομοπσυχίας Ιωάννα (κατά κόσμον Γιάννα) Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Θα είναι άλλον ένα κτύπημα καίριον δια τον ιόν. 

3ον: Των λιτανοιών να προηγούνται και να πλαισιώνουν ωσάφτως, άνδρες ημίγυμνοι αυτομαστιγούμενοι εν καταστάσει εκστάσεως. Κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους εις τας επιδημίας πανώλης τέτχοιες παραστάσεις έφερον καταπληκτικά αποτελέσματα (απέθνησκον οι χολεριασμένοι, κατά συνέπειαν και ο ιός της χολέρας!)

4ον: Τα λεπτά και τα χρήματα από τα προστίματα, όπου καθώς με ειδοποιούν από το κοντρόλ έχουν κσεπεράσει τα τριάντα εκατομμύρια εβρώ, να δοθούν γενναιόδωρα εις την πρόσληπσιν επιπρόσθετων αστυνομικών, οι οποίοι θα έχουν ως έργον να αστυνομεύουν τους ήδη υπάρχοντες αστυνομικούς, όταν ενφανίζονται φαινόμενα χαλαρώσεως (συνομιλίες με τους πολίτες, φραπεδιές εις τα παγκάκια, κλπ.)

5ον: Να δημιουργηθή ειδικόν σώμα αστυνομικών-υγειονομικών, όπου βασικόν έργον του θα αποτελεί η ακριβής ιχνηλάτησις του ιού εις όλα τα καταγώγια όπου ενδέχεται να νυχτοπερπατεί προσπαθών να πλήξει νέους στόχους.

6ον: Να δημιουργηθή ειδικόν στρατιωτικόν(;) σώμα ελικοπτέρων τα οποία θα ρίπτουν από αέρος τροφάς εις τους πένητες υπο μορφήν κιβωτίων ή χύμα. Η μικρομεσαία μας τάξις, η οποία κατασπαράσσεται από τον ιόν, πεινά και πρέπει ως κράτος να μεριμνήσομεν.

7ον: Α, και όσοι της αντιπολιτέφσεως λέγουν περί τονώσεως της δημοσίας υγείας, της αραιώσεως μαθητών εις τες τάξεις, των επιβατών εις τα λεωφορεία, των εργαζομένων εις μαζικούς εργασιακούς χώρους, ας πάνε να πνιγούν, η κυβέρνησις ξέβρει καλά τι πράττει.

8ον: Και τελεφταίον. Να παραταθή η ημερησία διάρκεια του λοκντάουν. Προτείνω το κλείσιμον από 18:00 έως 05:00 να γίνει 25ωρον, δηλ. από 18:00 έως 19:00 της επομένης ημέρας. Ένα τέτοιο ισχυρόν μήνυμα προς τον ιόν, ότι είμεθα αποφασιζμένοι για όλα, θα είναι πολύ σαφές, πιστεύω, και αυτός θα μας αφήσει πλέον εις την ησυχίαν μας και θα πάει αλλού. Ασταδιάλα πια!

Εφτυχείτε! - Αν δεν τα καταφέρνετε, δική σας εφθύνη.

ΖΥΓΟΣ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ 2

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:06