Εκτός από το γνωστό λάθος με το όνομα του χορηγού (άραγε ο ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ κατάγεται από τη ΜΥΤΙΛΗΝΗ;), έχουμε και το άλλο καταπληκτικό συντακτικό, του συνδυασμού των τρίτων προσώπων, ενικού και πληθυντικού, συντεταγμένα στην ίδια φράση:
Δεν προλάβαμε να απομακρυνθεί από τη μνήμη μας……
Αλλά και την απαράδεκτη προσβολή στη μνήμη μας πως,
Ότι ακριβώς θα μπορούσαμε να λέμε για την αδιαφορία που έχει καταφάει τον Βαλανάρη, από τα μπάζα που είναι ακόμα πεταμένα εκεί από την αδιαφορία του ίδιου του δήμου και που παρότι έχει λάβει εντολή αποκομιδής από την περιφέρεια, αυτός αδιαφορεί (προφανώς θύμα κι αυτός της ίδιας πανδημίας με την οποία μας ….νουθετεί!!!)
Για να νουθετήσει κάποιος εφήβους και να τους μυήσει στο ενδιαφέρον για την κοινή εμπειρία, πρέπει να μην είναι πρώτα απ’ όλα ο ίδιος ..αδιάφορος
UPDATE - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:30
Πληροφορηθήκαμε πως ο "σοφολογιώτατος δικαστής Ντρεντ" έκανε και άλλη ανάρτηση, πάλι με ελληνικούρες και διαπνεόμενη από "ιερή αγανάκτηση". Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με ανθρώπους που είναι αδιάφοροι στα όσα αφορούν τα δικά τους αμαρτωλά πεπραγμένα αλλά προσποιούνται τους "αδέκαστους" τιμητές στην πλάτη των αδυνάμων. Όμως η χρήση του επιθέτου "δεικτική" στη θέση του ορθού δηκτική στάση (στάση που δαγκώνει, -δήγμα = δάγκωμα) ίσως να υπαινίσσεται τη στάση ζωής αυτού που "δείχνει", που καταδεικνύει, τη στάση του καταδότη που δείχνει τον αντιφρονούντα προς τα κελεύσματα της εξουσίας (!).
Άλλωστε είναι γνωστό το ότι η γλώσσα συνήθως σκοντάφτει πάνω στην αλήθεια.
Και οι αποδείξεις της ουσιαστικής αδιαφορίας για τα αμαρτωλά πεπραγμένα, στην επόμενη φωτογραφία (και όχι μόνο)