" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Δεν είναι είδηση πως οι γούνες και οι μπράβοι τους δεν αντέχουν τη σάτιρα Κύριο

Αν ήταν είδηση, ίσως και να μην την αναρτούσαμε. Άλλωστε δεν αποτελεί είδηση η κατρακύλα της χώρας, μαζί με όλον τον πληθυσμό της, σαρωμένοι όλοι από αρρώστιες, βιολογικές και πνευματικές και με επικεφαλής τον πατριάρχη, πάπα και προκαθήμενο της διαφθοράς και της εξαγοράς συνειδήσεων. Αναρτούμε λοιπόν το θλιβερό περιστατικό, σαν άλλο ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την διαρκή και ιλιγγιώδη πτώση μας. Την πτώση που σήμερα δείχνει όσο ποτέ άλλοτε πως είναι οριστική και μη αναστρέψιμη. Άλλωστε επενδύθηκαν εκατομμύρια στην πτώση μας αυτή και δεν πρέπει να πάνε χαμένα για κανέναν λόγο και καμία αφορμή.

Όταν αγοράζεις πραγματικότητα από αυτούς που εξουσιοδότησες για να την παράγουν, είσαι ικανός να διαμορφώσεις και τάγματα της δικής σου, της προσωπικής σου πολιτοφυλακής. Και να παρεμβαίνεις βάρβαρα, ρυπαίνοντας παντού. Στους δρόμους, στα σπίτια, στους χώρους δουλειάς και  στου χώρους τέχνης. Δεν αντέχεις την τέχνη, δεν αντέχεις τη σάτιρα και δεν έχεις και το θάρρος ή το φιλότιμο να διαμαρτυρηθείς ο ίδιος. Στέλνεις τα αναλώσιμα τσιράκια σου γι' αυτό.  Φοβάσαι τη ξεφτίλα σου αλλά δεν ντρέπεσαι να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη σου.

Επειδή φοβάσαι την ξεφτίλα σου σε τηλεοπτικό και δημοσιοσχετίστικο πάντα επίπεδο και όχι σε προσωπικό, (κάτι που θα αποτελούσε ίχνος ντροπής, μαγιά συνείδησης) και επειδή διαθέτεις και έναν στρατό ανεγκέφαλων υπαλλήλων, εξαρτώμενο από εσένα, αποφασίζεις να φερθείς ως στρατηγός του παρασκηνίου.  Ως ο τελευταίος του υποκόσμου  δηλαδή.

Στέλνεις λοιπόν τον στρατό σου, πρησμένο στα αναβολικά και στη βλακεία, άδειο από όλα τ’ άλλα, να καθαρίσει για εσένα. Και διακόπτεις παραστάσεις και δείχνεις και πυγμή «πολιτισμένου»

Όπως μας πληροφορεί το The Press Project,

«Μπράβοι εισέβαλαν στο θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση» του Χρ.Ζαραλίκου»

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όταν μία «ομάδα θεατών», μεταξύ των οποίων φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλε στην σκηνή. Αυτόπτης μάρτυρας που δημοσίευσε το βίντεο στο twitter αναφέρει ότι το «ντου» έγινε μετά από αστείο του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια» έγραψε ο κωμικός στο twitter.

Aggelos

Το βίντεο του @saggelos90 (twitter) στο τέλος του κειμένου 

Μπράβο στους μπράβους λοιπόν. Μπράβο στους μπροστινούς της κάθε εξουσίας που κρυμμένη πίσω από αξιώματα και διακρίσεις, χρησιμοποιεί τους ηλίθιους για στρατό εναντίον όσων θέλει να αντιδράσει. Μπράβο στους πιστούς υπηρέτες των αφεντικών τους. Αυτοί θα κληρονομήσουν τον κόσμο.

 

Ελλάδα 2021. Το παρακράτος είναι ζωντανό και διατρέχει πια κάθετα όλο, το της ζωής το πλέγμα τώρα πια.

 

 

ΥΓ: Το κοινό πάντως τους πέταξε έξω. Είναι κι αυτό μια ελπίδα που γεννιέται

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 12:46

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.