" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η Camera - Αλήθεια της Raf-West Journal στην Attica Voice Κύριο

Εγκαινιάζουμε σήμερα τη σειρά αληθινών συνεντεύξεων δρόμου της RAF-WEST Journal η οποία φεύγει από τα κλειστά δημοσιογραφικά γραφεία  και μας προσφέρει το πρωτογενές υλικό των ερευνών της. Τις συνεντεύξεις δρόμου με καθημερινούς ανθρώπους που μπορεί να μη σκέφτηκε κανείς να τους ρωτήσει για το πως βλέπουν τα πράγματα γύρω τους, πως βλέπουν την πόλη τους, τη χώρα τους. Τι τους ενοχλεί και τι θα ήθελαν να αλλάξουν.

Η εκκίνηση της νέας αυτής σειράς που προσφέρει η RAF-WEST Journal δίνεται με αφορμή μία παράξενη διαφημιστική πινακίδα που κάποιοι απίθανοι τύποι (που εκ των πραγμάτων δεν έχουν ιδέα από τον τόπο αλλά και από απλά στοιχεία γεωγραφίας) πήγαν και τοποθέτησαν στην όχθη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, στο ύψος της γέφυρας του νεκροταφείου (για το οποίο γίνεται πολύς λόγος τελευταία).

Επελέχθη -μεταξύ πολλών άλλων- η συνέντευξη ενός απλού περαστικού που όμως αν και απλός άνθρωπος "από χωριό" όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι εξαιρετικά πληροφορημένος για το τι θέλουν να κάνουν στο ποτάμι και το συνέκρινε με την εικονική πραγματικότητα της πινακίδας. Το γεγονός πως υπήρξε και εκτροφέας φλαμίνγκο στη νότια Γαλλία, όπως επίσης είπε ο ίδιος, καθιστά τη συνέντευξη του άκρως ενδιαφέρουσα. Με λόγο γάργαρο και τολμηρό έγινε μία όαση σε έναν τόπο που όλοι φοβούται να μιλήσουν. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Που πήγε η δημοκρατική ελευθερία του λόγου και της  έκφρασης;

Απολαύστε υπεύθυνα το βίντεο παραγωγή της RAF-WEST Journal

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 12:37

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.