" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Η μόνη συζήτηση που μπορεί να γίνει, είναι με ποιο τρόπο θα γίνει η αξιοποίηση του χώρου για τις ανάγκες των κατοίκων Κύριο

06/03/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                            

Πραγματοποιήθηκε στις 24-2-21  παράσταση διαμαρτυρίας στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α., μετά από κάλεσμα  της Δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα, με τη συμπαράσταση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής.

Την ημέρα αυτή ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάθεση της μελέτης ενός ακόμη έργου στο ΧΥΤΑ  Γραμματικού. Στα πλαίσια της παράστασης αυτής, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση με τον κ. Κόκκαλη, πρόεδρο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., στον οποίο μεταφέρθηκε η απαίτηση των κατοίκων να μην προχωρήσει καμία διαδικασία που θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή. (Η Δημοτική Αρχή ήταν βέβαια απούσα)

Ο κ. Κόκκαλης πρότεινε τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία του Συνδέσμου, για ανταλλαγή προτάσεων.

Από την πλευρά μας, έγινε σαφές ότι, η μόνη συζήτηση που μπορεί να γίνει, είναι με ποιο τρόπο θα γίνει η αξιοποίηση του χώρου για αθλητικές, πολιτιστικές κ.λ.π. ανάγκες των κατοίκων.

Τονίστηκε ότι τέτοιες συναντήσεις και προτάσεις για κοινές επιτροπές, όπως έχει αποδειχτεί, είναι μια κοροϊδία. Κι αυτό γιατί, στην πρώτη συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια μετά  την εκλογή της νέας  Δημοτικής Αρχής του κ. Τσίρκα  και του κ. Πατούλη, είχε συμφωνηθεί κάποια ανάλογη επιτροπή.  Αποδεικνύεται και στους πιο δύσπιστους πλέον, ότι η Περιφέρεια  αποφασίζει  και με τη συνεργασία της κ. Δούρου, με διάφορα τεχνάσματα και ψέματα τη συνέχιση του καταστροφικού αυτού έργου. Γι’ αυτό το λόγο, δεν μπορεί να υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που εξακολουθούν να υλοποιούν τον προηγούμενο σχεδιασμό της διοίκησης ΣΥΡΙΖΑ, προχωρώντας  και στην καύση σκουπιδιών στο λεκανοπέδιο, ενώ υπόσχονται ανακύκλωση.

Την ίδια κρίσιμη ώρα, ο Δήμος Μαραθώνα ακόμη και τώρα, αρκείται στις προσφυγές και σε κάποιες αποφάσεις που μένουν στα χαρτιά, επιτρέποντας να συνεχίζεται το έγκλημα!

Η σημερινή Δημοτική Αρχή έστω και τώρα πρέπει να αλλάξει ρότα. Δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του αμορτισέρ για τα συμφέροντα μιας χούφτας εργολάβων, των εκβιασμών της Ν.Δ και της Κυβέρνησης , υποχωρώντας  για δήθεν ανταλλάγματα.

Πρέπει έστω και τώρα να βρεθεί με αυτούς που δεν εκβιάζονται και δε λυγίζουν.

Με αυτούς που λένε « Μην καρτεράτε να λυγίσουμε».

Οι κάτοικοι της περιοχής μας δεν πρέπει στιγμή να χαλαρώσουν τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει.

Να συνεχίσουν πιο δυναμικά και με τους φορείς που έχουν υπογράψει το κείμενο που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα κατά της συνέχισης του έργου, να μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη στους ελιγμούς  Κυβέρνησης, Περιφέρειας, Δήμου Μαραθώνα.

          Και σε αυτό τον αγώνα η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» θα είναι μπροστά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 08:58

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.