" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η αβάσταχτη ελαφρότητα ενός συμπλεγματικού Κύριο

Αναγκαία χαρακτηριστικά ενός ακροδεξιού είναι η ανοησία, η φαυλότητα, η έλλειψη του μέτρου, η απόσταση από τον ορθό λόγο, ο ρατσισμός, η ομοφοβία, η αμετροέπεια, η αλαζονεία, η έπαρση. Χαρακτηριστικά που διαθέτει και με το παραπάνω, ο εσχάτως εκλεγείς βουλευτής Μπογδάνος. Αυτός που μαζί με τον Μπάμπη τον Παπαδημητρίου κατόρθωσαν να εξαργυρώσουν τις υπηρεσίες τους προς τη Νέα Δημοκρατία μέσω του ΣΚΑΙ και να κερδίσουν μία θέση στη Βουλή. Μέχρι τώρα, βλέπαμε τον Μπογδάνο και γελούσαμε. Μερικές φορές, βέβαια, γελούσαμε πικρά όπως τότε που εμφανιζόταν να συμπονεί το δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Ρουπακιά. Πλέον, όμως, για τις ακατάσχετες ανοησίες του πληρώνεται από το ελληνικό Δημόσιο με έναν παχυλό μισθό (Αυτό τον παχυλό μισθό που κάνει τον Μπάμπη να βλέπει πως το νερό είναι φτηνό στη χώρα μας). Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ανοησίες είναι πλέον σε θέση να τις εκτοξεύει και στο εξωτερικό διαταράσσοντας τις σχέσεις της χώρας μας.

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, ως καλεσμένος του ΔΗΣΥ, σε δηλώσεις που έκανε σε κυπριακά ΜΜΕ, ανέφερε ότι το ΑΚΕΛ συμπεριφέρεται σαν να έχει αλλεργία σε κάθε τι το ελληνικό και πως «η Ιστορία του ΑΚΕΛ είναι διάσπαρτη από στιγμές ντροπής».

Ευτυχώς, το ΑΚΕΛ αντέδρασε με μια απάντηση εφ΄ όλης της ύλης και δράσης του συγκεκριμένου βουλευτή. Αξίζει να τη διαβάσουμε, καθώς θεωρούμε πως η μεγάλη μάχη που θα χρειαστεί να δώσει για μια φορά ακόμη η ανθρωπότητα είναι με το φασισμό που ξεδιάντροπα σηκώνει και πάλι κεφάλι

« Η σημασία μιας τοποθέτησης συναρτάται από τον ποιόν αυτού που την εκφράζει. Το ότι λοιπόν μία περίπτωση όπως αυτή του Έλληνα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μπογδάνου βρίζει το ΑΚΕΛ και δηλώνει σε συνεντεύξεις του ότι η «η Ιστορία του ΑΚΕΛ είναι διάσπαρτη από στιγμές ντροπής» και ότι «το ΑΚΕΛ δεν θα έπρεπε να μιλά για ελληνικό πατριωτισμό», έχει τη βαρύτητα που μπορεί να έχει μια περίπτωση όπως του συγκεκριμένου. Καμία!»

bogdanos

Είναι ωστόσο εξαιρετικά αποκαλυπτικό για την ταυτότητα του ΔΗΣΥ το γεγονός ότι η Οργάνωση Νέων Επιστημόνων του Κόμματος επέλεξε να προσκαλέσει στην Κύπρο αυτόν τον σεσημασμένο ακροδεξιό - ο οποίος, για παράδειγμα, ολοφύρεται επειδή ένας συνοριοφύλακας αγκάλιασε ένα πρόσφυγα που διασώθηκε από τη θάλασσα - για να συζητήσει το Μεταναστευτικό. Ο συγκεκριμένος βουλευτής, που συνάντησε μάλιστα και Υπουργούς της κυβέρνησης Αναστασιάδη, είναι αυτός που ειρωνευόταν τη μητέρα του δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή Μάγδα Φύσσα και εξέφραζε τη συμπάθεια του στο δολοφόνο. Είναι ο ίδιος που ισχυριζόταν ότι φταίει η εξέγερση του Πολυτεχνείου «που χάσαμε την Κύπρο», και όχι προφανώς η προδοσία της Χούντας, όπως άλλωστε διαδίδουν οι χουντοπραξικοπηματίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ προειδοποιούσε ότι θα μπουν με τα τανκς στο κτήριο της ΕΡΤ. Ο ρατσισμός, η ομοφοβία, οι προσβολές στα Άτομα με Αναπηρία, ο χαφιεδισμός, ο αντικομμουνισμός της εποχής των σπηλαίων και άλλα παρόμοια είναι όσα συμπληρώνουν το προφίλ του υψηλού προσκεκλημένου του ΔΗΣΥ.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και οι Υπουργοί της κυβέρνησης θα ήταν χρήσιμο να ενημερώσουν για τα αποτελέσματα των επαφών του. Σε κάθε περίπτωση, ο ΔΗΣΥ δεν χρειάζεται να κάνει εισαγωγή από την Ελλάδα γραφικούς ακροδεξιούς. Διαθέτει αρκετούς ο ίδιος.

Με ποια Ελλάδα συνδέεται το ΑΚΕΛ, είναι γνωστό. Όχι με την Ελλάδα που εκφράζουν και ονειρεύονται οι Μπογδάνοι. Αλλά με την Ελλάδα της δημοκρατίας, των γνήσιων εθνικών και λαϊκών αγώνων, του αντιφασισμού και με όλα όσα παθαίνουν αναφυλαξία οι ομοϊδεάτες του Μπογδάνου».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 15:43

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.