" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Ο δολοφόνος της Καρολάιν δεν ήταν κάποιος Αλβανός ή Γεωργιανός Κύριο

Με αφορμή τα μονίμως επαναλαμβόμενα ρατσιστικά στερεότυπα που αναπαράγουν τα εγχώρια κανιβαλικά ΜΜΕ, η  Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα, αξιώνει δημόσια συγγνώμη από τα Μέσα αυτά για το διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας χωρίς κανένα στοιχείο και ζητά ταυτόχρονα από την ελληνική πολιτεία να πράξει ό,τι επιβάλλεται προκειμένου να σταματήσει η μόνιμη τακτική ενοχοποίησης του ξένου που τροφοδοτεί το μίσος και το ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αλβανικής κοινότητας

 Η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών στην Ελλαδα εκφράζει τον αποτροπιασμό της στο ειδεχθές έγκλημα, που εχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκα Νερα, απο τον ίδιο τον συζυγο της, τελικά!

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Ταυτόχρονα ζητάμε με άμεσα αντανακλαστικά να υπάρξει ευρεία και άμεση αντίδραση της πολιτείας, προκειμένου να σταλεί το σωστό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, δίχως καμια άλλη καθυστέρηση:

Ο δολοφόνος της Καρολαιν ΔΕΝ ήταν κανένας "Αλβανός" ή "Γεωργιανός" σεσημασμένος κακοποιός.

Για άλλη μια φορά, τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του "ξένου, μετανάστη εγκληματία", τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την φρικιαστική πράξη του 33-χρονου συζυγοκτονου, που παρίστανε επί μέρες τον συντετριμμένο σύζυγο  ΚΑΙ

Αναμένουμε δημόσια Συγγνώμη απο τα εγχώρια ΜΜΕ για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με επίμονη προπαγάνδα, χωρίς κανενα επίσημο στοιχείο.

Συμβαίνει πολλα χρόνια τώρα, καιρός να σταματήσει και να επιβληθούν σκληρές τιμωρίες στους υπεύθυνους!

Ας μην σπέρνουμε άλλο μίσος στην ήδη πονεμένη κοινωνία μας, όπου όλοι μπορούμε και καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά.

Ας είμαστε ενωμένοι ενάντια σε κάθε μορφής βία, επιθετικότητας εγκληματικής συμπεριφοράς, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

 Εμείς, βέβαια, θα συμπληρώσουμε ότι πολύ καλά έκαναν οι Αλβανοί Μετανάστες και έβγαλαν ανακοίνωση, όμως είμαστε σίγουροι ότι άδικα περιμένουν τη συγγνώμη από τα ΜΜΕ και άδικα επίσης περιμένουν από την πολιτεία να πάρει μέτρα. Ο κατήφορος του Τύπου , έντυπου και ηλεκτρονικού, φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Όσο για την πολιτεία, θυμόμαστε τις πρόσφατες ξενοφοβικές δηλώσεις, με αφορμή το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενός υψηλόβαθμου λειτουργού της. Η Άννα Ζαΐρη,  πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε: «Η έξαρση της εγκληματικότητας οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην εισροή στην ελληνική κοινωνία πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση». 

 

 glykanera05

 

glykanera06

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 07:25

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.