" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η κλιματική αλλαγή φταίει για πολλά, όχι όμως και για τα εγκλήματα αυτών που διοικούν Κύριο

Γεράσιμος Παπαδόπουλος Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Η Attica Voice κοινοποιεί την ανάρτηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου (Δρ Σεισμολόγος, τ. Διευθυντής Ερευνών, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών), όπου ο διακεκριμένος επιστήμονας μιλάει για το προφανές. Προφανές για όσους έχουν στοιχειώδη γνώση της Φύσης και των λειτουργιών της, και υποκριτικά άγνωστο για όσους θέλουν να κερδίσουν, υποθηκεύοντας ζωές ανθρώπων και υποβαθμίζοντας το φυσικό περιβάλλον. Προφανές για όσους διακρίνουν τα εγκληματικά λάθη υπουργών, δημάρχων, μελετητών και άλλων ανευθυνοϋπευθύνων, που αποφασίζουν με γνώμονα το προσωπικό τους όφελος. Το προσωπικό τους κέρδος, εις βάρος των ανθρώπων, της Φύσης και της κοινωνίας στο σύνολο της.

 

Έστω και τώρα, τελευταία στιγμή. Σταματήστε όσοι επιβουλεύεστε δάση, ρέματα, περιβάλλον. Πάψτε τις ανοησίες σας, χορταστικό σανό για όσους βλέπουν την "πρόοδο" εκεί που πίσω από την κουρτίνα καραδοκεί η καταστροφή. Η Κρήτη και όσα τραγικά συνέβησαν εκεί, σας δίνουν μία ευκαιρία να ξανασκεφτείτε το τι εγκλήματα διαπράξατε και τι ανοσιουργήματα ετοιμάζεστε να πράξετε. Σκεφτείτε το, αν σας αφήσουν ποτέ να το σκεφτείτε, η μωροφιλοδοξία, η άγνοια ή ακόμα και το ενδεχόμενο "κέρδος". Κέρδος στην καταστροφή δεν υπάρχει. 

Αλλά μάλλον και πάλι δεν θα ακούσετε κανέναν. Θα βρείτε γελοίες αιτιολογίες και θα προβάλλετε από τα "μέσα σας" τους ισχυρισμούς περί της μόνης υπεύθυνης Της ...κλιματικής αλλαγής

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 21:45

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.