" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η παρουσίαση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Master Plan για το λιμάνι της Ραφήνας Κύριο

Αντλήσαμε από το ιστολόγιο της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Γη & Ελευθερία, τις διαφάνειες της παρουσίασης της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το Master Plan του νέου λιμανιού της Ραφήνας και τις δημοσιεύουμε για να έχει ο πολίτης που θέλει να ενημερωθεί, πρόσβαση στις πληροφορίες που περιέχονται σε μία ΣΜΠΕ έκτασης 730 σελίδων (χωρίς τα παραρτήματα). Στις διαφάνειες παρουσιάζονται όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν την τοπική κοινωνία και αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για όσες και όσους πρόκειται να συμμετάσχουν με σχόλια στη διαβούλευση του ΤΑΙΠΕΔ. 

Σας παροτρύνουμε να διαβάσετε τα τεύχη της ΣΜΠΕ από τον ιστότοπο του ΤΑΙΠΕΔ αλλά αν δεν έχετε χρόνο ή δεν μπορείτε, όλες οι πληροφορίες παρέχονται στις διαφάνειες της παρουσίασης που οργάνωσε η Γη & Ελευθερία. Επίσης παρακολουθείτε το ιστολόγιο της παράταξης (και το κανάλι της στο YouTube)γιατί θα αναρτηθούν και τα βίντεο της εκδήλωσης ενημέρωσης, τόσο των εισηγήσεων όσο και των τοποθετήσεων που ακολούθησαν

Ακολουθεί η κεντρική παρουσίαση και πιο κάτω θα βρείτε πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στη διαβούλευση

 

Διαβούλευση για τη ΣΜΠΕ του Master Plan για το λιμάνι της Ραφήνας: Αποστολή σχολίων στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η «Γη & Ελευθερία» θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως τα σχόλια που θα καταθέσει στη διαβούλευση στο blog https://gikieleftheria.blogspot.com .

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 15:33

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.