" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος. Καταγγελία προς την περιφέρεια για τα μπάζα που έριξαν ασυνείδητοι (ακόμα μία φορά) στο Μέγα Ρέμα Κύριο

Η Κίνηση για ην προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος προχώρησε σε ακόμα μία καταγγελία προς την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) για τους σωρούς από μπάζα που έχουν απορρίψει ασυνείδητοι στην πλημμυρική ζώνη του Μεγάλου Ρέματος. Στην Πετρέζα, στο Πλατύ Χωράφι, απέναντι από το νεκροταφείο της Ραφήνας (σε κοινή θέα)

Η περιφέρεια δεν πρέπει μόνο να προκαλεί καταστροφές στα ρέματα με τους εγκληματικούς καθαρισμούς. Οφείλει να τα προστατεύει από τους ασυνειδήτους, γιατί αυτοί δημιουργούν τις προϋποθέσεις για πολύ επικίνδυνα φαινόμενα. Καλείται λοιπόν, σε πρώτη φάση, να τα καθαρίσει. Να τα φορτώσει και να τα μεταφέρει σε κατάλληλους χώρους προορισμένους για απόρριψη αδρανών. Κατόπιν και αφού εντοπίσει τους ενόχους, να τους καταλογίσει το κόστος μαζί με ένα μεγάλο πρόστιμο, ή ας κάνει ό,τι η νομοθεσία ορίζει.

Τα μπάζα όμως πρέπει να φύγουν από το ρέμα άμεσα. 

Ακολουθεί η καταγγελία σε  Portable Document Format (PDF)

 

Loading...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 17:03

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.