" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Το δημοκρατικό τόξο της Δεξιάς και της Χρυσής Αυγής Κύριο

 

Σε αναμονή της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουμε το «αφιέρωμα» που έκανε η Μαύρη Οχιά εκείνες τις μέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τότε που όλοι έκαναν τους έκπληκτους και έπεφταν από τα σύννεφα της βολικής τους "άγνοιας"

Το πρώτο μέρος ασχολήθηκε με τους δημοσιογράφους που αντιμετώπιζαν την εγκληματική ναζιστική οργάνωση ως ένα κανονικό κόμμα και της έδιναν βήμα διαλόγου και προβολή. Το σημερινό, δεύτερο μέρος, ασχολείται με τη μήτρα που γεννά αυτά τα μορφώματα και με το μάρσιπο που τους παρέχει στέγη και καταφύγιο όποτε το χρειάζονται. Και αυτή δεν είναι άλλη από την παράταξη που έχει ως θεμελιώδη ιδεολογία της το νόμο της ζούγκλας, δεν είναι άλλη από τη μεγάλη Δεξιά Παράταξη.

Μπορεί κάποιοι από τους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Νίκος Δένδιας και ο Προκόπης Παυλόπουλος παλιότερα, να βρέθηκαν πράγματι στο βρώμικο στόμα  και - παραλίγο  - στα εγκληματικά χέρια των ναζί της Χρυσής Αυγής. Είναι πάρα πολλοί όμως οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν μπορούν και δεν θέλουν να κρύψουν την ιδεολογική τους συγγένεια με τα «άτακτα» ξαδέλφια τους. Αντώνης Σαμαράς, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Φαήλος Κρανιδιώτης, Θάνος Πλεύρης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, Γιώργος Καρατζαφέρης, Βύρωνας Πολύδωρας είναι μερικά μόνο από τα ονόματα αυτά. Απείρως περισσότερα είναι τα μικρομεσαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που κατά καιρούς δε διστάζουν να εκφράζονται υπέρ της χούντας και των χρυσαυγιτών

Κάποιοι από αυτούς έφυγαν από τη Νέα Δημοκρατία για να πάνε πιο δεξιά, κάποιοι από αυτούς ήρθαν από πιο δεξιά για να βρεθούν στην εξουσία. Η ώσμωση που υπάρχει ανάμεσα στο χώρο της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς είναι γνωστή σε όλους. Όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο Καρατζαφέρης, δεν καταλάβαινε γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν απηύθυνε επίσημο κάλεσμα ενότητας σε χρυσαυγίτες και βασιλικούς. Προφανώς, στο κάλεσμα αυτό θα ενέτασσε και του;ς χουντικούς, αν η χούντα δεν είχε νομικά καταδικαστεί. Γι’ αυτό άλλωστε έχει μεγάλη σημασία η απόφαση του δικαστηρίου και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση

Ας διαβάσουμε όμως το αφιέρωμα στα πολιτικά ξαδέλφια

 

Η Δεξιά, η ακροδεξιά και η Χρυσή Αυγή

Τα κυνηγόσκυλα, λοιπόν, άρχισαν να τρώνε τα θηράματα. Κι όταν συμβεί αυτό, ο κυνηγός πρέπει να τα σκοτώσει γιατί του είναι πλέον άχρηστα. Έτσι, λοιπόν, ο Αντώνης αποφάσισε να σκοτώσει τα κυνηγόσκυλα που χρόνια τώρα τα τάιζε ο ίδιος και οι φίλοι του. Πολλοί, που ξέρουν πόσο αγαπούσε τα σκυλιά αυτά ο Αντώνης, λένε ότι , ακόμη και τώρα, δεν ήθελε να τα σκοτώσει, αλλά τον ανάγκασαν τα αφεντικά του στην Ευρώπη και την Αμερική. 

 

Ο "Μακεδονομάχος" Αντώνης


Τα σκυλιά αυτά ο Αντώνης τα ήξερε από πολύ παλιά, από τότε που ήταν νέος και το αίμα του έβραζε. Είχανε πάει μαζί στο Μελιγαλά και είχαν τιμήσει τη μνήμη των συνεργατών των Γερμανών, είχανε πάει στου Μακρυγιάννη και είχαν τιμήσει τη μνήμη αυτών που αντιστάθηκαν στους κομμουνιστές και έγινε έτσι η Ελλάδα μια "δημοκρατία" που επί τριάντα χρόνια βασάνιζε, φυλάκιζε, εξόριζε και εκτελούσε όσους είχαν διαφορετική άποψη, είχανε πάει στις διαδηλώσεις για το "Μακεδονικό" και φωνάζανε για τα "σκοπιανά σκυλιά" - άσχετα που ο Αντωνάκης που είχε ρίξει την κυβέρνηση του Μητσοτάκη από τη μεγάλη του έγνοια για το Μακεδονικό, τώρα το είχε ξεχάσει - , και φυσικά τον είχαν βοηθήσει, νέο τότε, στο πλευρό του Αβέρωφ να τακτοποιήσει πολλά ζητήματα .

Ας θυμηθούμε το τελευταίο από αυτά, που τώρα τελευταία κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ότι ο Αντωνάκης, που τώρα καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται, δεν ήταν και τόσο ήσυχο παιδί παλιά.

Τον Ιούνιο του 1983, λοιπόν, τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ κατέφτασαν στη Μεσσηνία από όλη την Ελλάδα με αφορμή την ομιλία του τότε προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Αβέρωφ. Επί 5 ημέρες τα "τάγματα εφόδου" της ΟΝΝΕΔ, όπως τα χαρακτήρισε τότε η τοπική εφημερίδα "Μάχη", τρομοκράτησαν τους κατοίκους της Καλαμάτας προκαλώντας μεγάλης έκτασης επεισόδια, σπάζοντας αυτοκίνητα, δέρνοντας κόσμο, φωνάζοντας "Θάνατος στο ΚΚΕ" έξω από τα γραφεία του. 

Σοβαρότατα επεισόδια συνέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμάτας με σπασίματα τζαμιών, στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο Αντώνης Σαμαράς! Ναι, αυτός που καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται! 

 

xrysh416

 

Αλλά και στο Μελιγαλά ο Αντώνης πήγαινε μαζί με τα σκυλιά του. Ας θυμηθούμε, όμως πρώτα, εν συντομία, τι συνέβη στο Μελιγαλά το 1944, καθώς είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από τις ασχήμιες των χρυσαυγιτών πριν από λίγες ημέρες. Ας δούμε, λοιπόν, τι γιορτάζουν εκεί οι χρυασυγίτες και μαζί μ'αυτούς, παλιότερα, και ο Σαμαράς. Αντιγράφουμε από το κουτί της Πανδώρας:

"Στις 26 Αυγούστου του 1944, πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσουν τα γερμανικά στρατεύματα από την Ελλάδα. Για την ασφαλή αποχώρησή τους, έδωσαν βαρύ οπλισμό στα Τάγματα Ασφαλείας, τους συνεργάτες τους δηλαδή επί κατοχής.

Οι δυνάμεις των ανταρτών, υπό τον Άρη Βελουχιώτη, δρώντας ως Συμμαχικό Στράτευμα υπό τις εντολές της Ελληνικής Κυβέρνησης της Μέσης Ανατολής, πήρε εντολή να χτυπήσει τις εχθρικές δυνάμεις στην Πελοπόννησο. Δόθηκαν μάχες με τα Τάγματα Ασφαλείας, τα οποία τελικώς κατέφυγαν στο Μελιγαλά, που ήταν η έδρα των παλιών ιταλικών στρατευμάτων κατοχής και της Βέρμαχτ.

Στις μάχες που δόθηκαν μεταξύ 13 και 15 Σεπτεμβρίου, τα Τάγματα Ασφαλείας, αναγκάστηκαν αφού πολέμησαν όσο μπορούσαν στο πλευρό των Ναζί να παραδοθούν. Μια βδομάδα πριν είχαν κάνει εκτεταμένες σφαγές στην Πελοπόννησο. Η παράδοσή τους ακολουθήθηκε από σφαγές. Κάτοικοι της περιοχής αλλά και αντάρτες, έσφαξαν με μανία (πέρα από κάθε κανόνα δικαίου πολέμου) τους αιχμάλωτους συνεργάτες των Ναζί.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, 708 σκοτώθηκαν στο Μελιγαλά. Νεκροί από τις συγκρούσεις, παράπλευρες απώλειες και αιχμάλωτοι που εκτελέστηκαν. Περίπου 600 από τους νεκρούς δεν προέρχονταν από τον Μελιγαλά, άρα ήταν στρατιωτικές δυνάμεις των Ταγμάτων Ασφαλείας.

Όταν λίγους μήνες αργότερα, τα Τάγματα Ασφαλείας στα πλαίσια του αντικομμουνισμού βαφτίστηκαν εθνικές πατριωτικές δυνάμεις, ο Μελιγαλάς εμφανίστηκε ως μνημείο φρίκης και σφαγών από τους αντάρτες. Για δεκαετίες, σύσσωμη η Δεξιά, προσκυνούσε στο μνημείο του Εμφυλίου, το οποίο εμφάνιζε την απόδειξη των σφαγών με το κονσερβοκούτι...

Μετά το 1982,η ΝΔ, αποφάσισε να απέχει από αυτές τις γιορτές. Μοναδικός προσκυνητής έμεινε την εποχή εκείνη ο νεαρός βουλευτής Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μέσω του γραφείου του έστελνε δελτίο τύπου για να ενημερώσει πως θα παραβρεθεί «στο Μνημόσυνο των σφαγιασθέντων από τους εαμοκομμουνιστές».

Σε τι διαφέρει ο Σαμαράς από ένα χρυσαυγίτη που πηγαίνει στο Μελιγαλά και τιμά τη μνήμη των ταγματασφαλιτών; Μάλλον, μόνο, στο ότι δεν έχει τα απαραίτητα μούσκουλα!

 

Ο "τσεκουράτος" Βορίδης


Άλλος ένας νέος της δεξιάς παρατάξεως που έβραζε το αίμα του ήταν ο Μάκης Βορίδης, από τα πρωτοκλασάτα στελέχη σήμερα της Νέας Δημοκρατίας,  ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί "καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται".

 

xrysh417

 

Αυτός, όμως, σε αντίθεση με το Σαμαρά διέθετε τα απαραίτητα μούσκουλα και τη δεκαετία του '80 πρωταγωνιστούσε σε ξυλοδαρμούς φοιτητών κρατώντας στο χέρι του αυτοσχέδια τσεκούρια, αναγκάζοντας την ΕΦΕΕ να τον διαγράψει από μέλος της! Σχολιάζοντας τη δράση του αυτή και με προκλητική έλλειψη αυτοκριτικής, δηλώνει ότι δρούσε ως ακτιβιστής της δεξιάς!

Πρωτότυπος χαρακτηρισμός για έναν τραμπούκο, που έχοντας περάσει και από υπουργικές θέσεις δηλώνει, σήμερα, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και με ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ότι δε θα ανεχτεί παραβατικές συμπεριφορές και ότι θα πατάξει αμείλικτα κάθε προσπάθεια διασάλευσης της τάξης από ταραχοποιά στοιχεία!

Ποιος μιλάει, θα μου πείτε! Αλλά, βλέπετε, έχει μάθει καλά το μάθημά του από τον ιδεολογικό του πρόγονο Γκαίμπελς. Μπροστά στα μούτρα σου, με θράσος χιλίων πιθήκων, θα αρνηθεί αυτό που βλέπεις και θα περάσει στην αντεπίθεση όχι ως κατηγορούμενος, πλέον, αλλά ως κατήγορος.

 

                            Ο σαχλαμάρας Άδωνις

 

Η στήριξη της χρυσαυγίτικης πρακτικής και ιδεολογίας δεν μπορεί να γίνει μόνο από τους σκληρούς, όπως ο Βορίδης. Χρειάζεται και η στήριξη από τη διανόηση, από τους θεωρητικούς. Και εδώ μπαίνει στη σκηνή ο Άδωνις. Και τι θεωρητικός !!! Η ανοησία και η αυθαιρεσία σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. 

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε  τον εθνικό γελωτοποιό , σε μία ακόμη έκρηξη ανοησίας και εξαγωγής αυθαίρετων και αβάσιμων επιχειρημάτων να προσπαθεί να υποβαθμίσει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία από τη δράση της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας ότι η βία της ακροδεξιάς είναι πολύ λιγότερη από τη βία της άκρας αριστεράς και ότι όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα προέρχονται από την Αριστερά.

 

 

Ψέματα ανυπόστατα, προφανώς, καθώς δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει  - και δυστυχώς ούτε κανείς του το θύμισε στην εκπομπή που γινόταν η συζήτηση - ότι σε όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 έδρασαν στην Ελλάδα ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες έβαζαν βόμβες σε κινηματογράφους και, μάλιστα, κατά την πάγια τακτική της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, τα χτυπήματα αυτά ήταν τυφλά και επιδίωκαν το θάνατο εντελώς αθώων και άσχετων ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τυφλά αυτά χτυπήματα - σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου συνέβαιναν - εκδηλώνονταν σε περιόδους ανόδου του λαικού κινήματος, προκειμένου να σπείρουν φόβο και σύγχυση στο λαό, ώστε αυτός να κάτσει σπίτι του και να παραχωρήσει στις δυνάμεις "τάξης και ασφάλειας" ακόμη περισσότερη δικαιοδοσία σε βάρος της προσωπικής ελευθερίας και των δικαιωμάτων του, προσφέροντας τελικά σανίδα σωτηρίας στο καθεστώς που ένιωθε ότι κινδυνεύει. Είναι σε όλους γνωστό, πλέον, ότι τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα παραπέμπει ευθέως σε ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις, που πολλές φορές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με το παρακράτος. 

Αλλά, εκτός από τη δράση αυτών των ακροδεξιών τρομοκρατικών οργανώσεων, είχαμε και την επίσημη κρατική βία και τρομοκρατία της δεξιάς από το 1948 έως το 1974, τα θύματα της οποίας ήταν απείρως περισσότερα από τις τρομοκρατικές οργανώσεις στις οποίες αναφέρεται ο σαχλαμάρας υπουργός. Από πού να πρωταρχίσει κανείς και πού να τελειώσει; Νεκροί του Πολυτεχνείου, βασανιστήρια της χούντας, εκτελέσεις εκατοντάδων κομμουνιστών, δολοφονίες αριστερών από παρακρατικούς μηχανισμούς, εξορίες και ξερονήσια; 

Δυστυχώς, όσο η Αριστερά κρατάει αμυντική στάση στα επιχειρήματα αυτά, μη θέλοντας να αναμοχλεύει το παρελθόν, τόσο περισσότερα γελοία ανθρωπάκια θα πετάγονται και θα εκτοξεύουν ανιστόρητες ανοησίες.

 

Ο Καρατζαφύρερ

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ο Καρατζαφέρης ήταν ο πρώτος που κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα ισχυρό κόμμα δεξιά της Νέα Δημοκρατίας, βοηθώντας να απεγκλωβιστούν όσοι ακροδεξιοί ασφυκτιούσαν μέσα σε αυτήν και δυσανασχετούσαν βλέποντας τις προσπάθειες του τότε προέδρου Κώστα Καραμανλή να αποκοπεί από τα ακροδεξιά βαρίδια του κόμματός του και να το μετατοπίσει προς το "μεσαίο" χώρο.

Σιγά-σιγά, ο Καρατζαφέρης, έχτιζε ένα σκληρό ακροδεξιό ιδεολογικό πλαίσιο, έχοντας ως κύριο άξονά του το "μεταναστευτικό" ζήτημα, εκμεταλλευόμενος την πλήρη έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής από πλευράς κυβέρνησης και την πλήρη εγκατάλειψη κυρίως του κέντρου της Αθήνας. Έτσι, σταδιακά, δημιουργούσε ένα ευνοικό περιβάλλον για τη Χρυσή Αυγή που ήταν ένα κόμμα που υιοθετούσε την ατζέντα αυτή, αλλά έδειχνε παράλληλα ότι ήταν πιο αυθεντικό, πιο σκληρό και είχε ήδη αναλάβει "πρωτοβουλίες" λύσης του ζητήματος, δημιουργώντας την αίσθηση στους κατοίκους, κυρίως της Αθήνας, ότι προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη. Τώρα, αν αυτό το κατάφερνε με ξυλοδαρμούς ή δολοφονίες, αυτό δεν απασχολούσε τους νεοφερμένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, εφόσον δεν αφορούσε τους ίδιους. Τόσο τομάρια και τόσο βλάκες, λοιπόν, ήταν αυτοί που συγκρότησαν το σώμα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Η επικοινωνιακή τακτική του Καρατζαφέρη επικεντρωνόταν στο ότι όλα τα ιδεολογικά ρεύματα της Δεξιάς έπρεπε να συμπορευθούν και για το σκοπό αυτό καλούσε σε πανστρατιά όλη τη Δεξιά : Νέα Δημοκρατία, ΛΑΟΣ, βασιλικούς και Χρυσή Αυγή ( χουντικούς δεν είπε, γιατί απλά δεν είχε το θάρρος) 

 

 

Το έδαφος για την ώσμωση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή ετοιμαζόταν και όταν ο καιροσκόπος Καρατζαφέρης αποφάσισε μέσα στη μεγαλομανία του να διεκδικήσει ρόλο ρυθμιστή μπαίνοντας στη μνημονιακή κυβέρνηση του Παπαδήμου, οι οπαδοί του τον εγκατέλειψαν μαζικά και μαζί με πολλούς δυσαρεστημένους της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να γιγαντώνουν τη Χρυσή Αυγή, η οποία με μια άνευ προυγουμένου ανοχή αλλά και στήριξη από πολλά ΜΜΕ, έχτιζε σιγά-σιγά ένα μύθο περί μιας αντισυστημικής πατριωτικής δύναμης και άρχιζε να προσελκύει πλέον και ψηφοφόρους από το  ΠΑΣΟΚ

 

Ο "φιλόσοφος" Πολύδωρας

Στο επόμενο βίντεο παρακολουθούμε τον "ογκόλιθο" του πνεύματος, μέγα διανοητή και φιλόσοφο Βύρωνα Πολύδωρα να μην αντιλαμβάνεται γιατί δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή!

 

 

Ο "πατριώτης" Φαήλος

Τώρα φτάσαμε στα δύσκολα. Τι να πει κανείς για έναν άνθρωπο που αυτοπροσδιορίζεται ως πατριώτης, λες και υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι. Και ποιος μιλάει! Αυτός που υπηρετεί μια κυβέρνηση δοτών, μια κυβέρνηση που δίνει λογαριασμό και ζητάει την άδεια να νομοθετήσει από τρεις ξένους υπαλλήλους διεθνών οργανισμών! Δηλαδή, αν αυτό είναι πατριωτισμός, το αντίθετό του πώς είναι;

Ας προσπεράσουμε,όμως, τις ανόητες κορόνες του Φαήλου περί πατριωτισμού και ας σταθούμε σε κάτι που δύσκολα μπορεί να το προσπεράσει κανείς. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το χαρακτήρα του, ο οποίος αποτυπώνεται στο ήθος και το ύφος της αντιπαράθεσής του με πολιτικούς του αντιπάλους ή απλά με πολίτες που εκδηλώνουν τη δυσαρέσκεια και την οργή τους για την πολιτική της κυβέρνησης.

 

xrysh418

 

Η γλώσσα που χρησιμοποιεί δεν αλλάζει ούτε όταν απευθύνεται στο δήμαρχο Αθήνας Γιώργο Καμίνη, όταν αυτός απαγόρευσε τα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής. Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού απευθυνόμενος στο δήμαρχο, του συνέστησε να μοιράσει αρνιά στους μετανάστες – αδέρφια του, αφήνοντας παράλληλα… σεξουαλικά υπονοούμενα. Θαυμάστε γλώσσα και επίπεδο !

 

xrysh419

 

Η δήλωσή του, όμως, που έκανε πάταγο ήταν όταν είπε πως αυτός φυλάει τις σφαίρες του όχι για τους εθνικιστές, αλλά για τον πραγματικό του αντίπαλο, που είναι το "σκυλολόι" του ΣΥΡΙΖΑ , όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!!! Είπε κι άλλα όμορφα, θαυμάστε τα !

«Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο.............

» Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες

Ας θυμίσουμε για μια ακόμη φορά ότι αυτός ο χουλιγκάνος, που παριστάνει ότι υπηρετεί το έθνος, είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού και ας δούμε πώς αυτός ο άνθρωπος αντιλαμβανόταν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

 

xrysh420

 

Δηλαδή, για να το καταλάβουμε, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή, στη χειρότερη περίπτωση, κάνει αντιποίηση αρχής και ρίχνει και καμιά ψιλή. Όσο, δε για τις δολοφονίες των μεταναστών από χρυσαυγίτες, θεωρεί ότι υπάρχουν μόνο "στην ευφάνταστη προπαγάνδα της προοδευτικιάς (!) δημοσιογραφίας". 

Αλλά και σε μια ερώτηση του Μάκη Διόγου, μέλους της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ : "Κύριε Φαήλο, ο υπουργός Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή συμμορία. Διαφωνείτε;", ο Φαήλος απαντά :

 

xrysh421

 

Όλοι οι παραπάνω, και πολύ περισσότεροι που δεν χωράνε στο άρθρο αυτό, αποτελούν το συνδετικό κρίκο μεταξύ της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς. Ένας κρίκος που ποτέ δεν έσπασε από το τέλος του εμφυλίου πολέμου και μετά. Η συντηρητική Δεξιά ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς της με τη φασιστική, τη ναζιστική Δεξιά καθώς, αντί να την τιμωρήσει για εθνική προδοσία και συνεργασία με τους κατακτητές, τη χρησιμοποίησε στον πόλεμό της εναντίον των κομμουνιστών. Έτσι, όλοι οι συνεργάτες των Γερμανών - φασίστες, ναζιστές, καιροσκόποι - αντί να βρεθούν στη φυλακή στελέχωσαν το μετεμφυλιακό κράτος : έγιναν αστυνομικοί, στρατιωτικοί, δικαστές, επιχειρηματίες.

Είναι να απορεί κανείς, λοιπόν, γιατί η κυβέρνηση έκανε τόσα χρόνια τα στραβά μάτια στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής; Θα τα έβαζε με τα αδέρφια της, αν αυτά δεν την εξέθεταν στα διεθνή αφεντικά της; 

Τουλάχιστον, θα προσπαθήσει να καρπωθεί για λογαριασμό της τις ψήφους που αναμένει να χαθούν από τη Χρυσή Αυγή. Κάτι τέτοιο όμως, όπως δείχνουν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις,  δε φαίνεται να είναι εύκολο κι ας νομίζει ο Φαήλος ότι η εκλογική βάση της Χρυσής Αυγής είναι αδέρφια του.  

 

xrysh422

 

 

Μακάρι να ήταν, όμως, μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι και οι παραδοσιακοί ακροδεξιοί που σιγόνταραν και ανέχτηκαν τη Χρυσή Αυγή  ....................................................................

                                                                                   ..........................................Συνεχίζεται

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 10:27

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.