" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Οι κρίσιμες δύο επόμενες εβδομάδες Κύριο

Όπως όλα δείχνουν, οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες και μετά θα ακολουθήσουν άλλες δύο εβδομάδες που θα είναι ακόμη πιο κρίσιμες, αλλά όχι τόσο κρίσιμες όσο οι άλλες δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, που δε θα είναι τόσο κρίσιμες όσο οι επόμενες δύο .... μ' αυτά και μ' αυτά φάγαμε αισίως ένα χρόνο και, όπως όλα δείχνουν, έπεται συνέχεια. 

Όταν ακούει κανείς για τις επόμενες δύο κρίσιμες εβδομάδες νιώθει σαν τον πρωταγωνιστή της "Μέρας της Μαρμότας". Το παρακάτω βίντεο του Luben ξεγυμνώνει τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης, τις παλινωδίες των θεωρούμενων ειδικών αλλά και την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης, καθώς κλείνουμε ένα χρόνο από το πρώτο lockdown και μέσα σε αυτό το χρόνο περισσότερες ήταν οι μέρες εγκλεισμού, παρά οι μέρες ελευθερίας.

Οι δημοσιογράφοι τα βάζουν με τον κόσμο που δεν πειθαρχεί, αλλά κανένας δημοσιογράφος δεν τα βάζει με την κυβέρνηση που έχει απαιτήσεις μόνο από τον κόσμο, ενώ από τη δική της μεριά δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ούτε σχέδιο για τα σχολεία εκπόνησε ποτέ, ούτε για τα Μέσα Μεταφοράς, ούτε ειδικά και αποκλειστικά covid νοσοκομεία δεν προνόησε να στελεχώσει.

Το σύστημα υγείας, όπως όλα δείχνουν, έχει φτάσει στα όριά του και η μόνη λύση που προτείνει η κυβέρνηση επί ένα χρόνο είναι να κλειστούμε στα σπίτια μας μέχρι ο ιός να βαρεθεί και να φύγει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει συνεχώς lockdown μέσα σε lockdown, σα να ανοίγει  τις μπάμπουσκες που μέσα τους κρύβουν κάποιες άλλες ίδιες με αυτές

Την απάντηση στον Κυριάκο, όμως, τη δίνει ο εποχούμενος στο παρακάτω βίντεο. Προτιμήστε να δείτε το βίντεο από το λινκ που δίνουμε, αφού το You Tube κάνει ό,τι μπορεί για να μην πολυπαιχτεί. Μια μυρωδιά χούντας πλανάται στην ατμόσφαιρα ή μήπως είναι η ιδέα μου; 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 17:44

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.