" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία της atticavoice συνεχίζεται - 7/2/21 Κύριο

Ενώ η μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία της attica voice για τη μικρή προτομή που θα τοποθετηθεί στη μικρή πλατεία της μικρής πόλης της Ραφήνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη πως κάποιοι πήγαν και τοποθέτησαν ήδη μία προτομή πάνω στο άδειο βάθρο. Αυτομάτως γεννούνται δύο ερωτήματα: Ποιοι ήταν αυτοί που τοποθέτησαν την προτομή ; Και ποιανού είναι η προτομή ;

Σχετικά με το πρώτο ερώτημα, εμείς δε θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες πως ήταν ο δήμαρχος o δράστης της απαράδεκτης και αυθαίρετης ενέργειας και πως το έκανε πάνω στο θυμό του, βλέποντας πως τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας δεν τον ευνοούν. Και λέμε πως δεν μπορούμε να το πιστέψουμε γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τις δημοκρατικές ευαισθησίες του συγκεκριμένου δημάρχου και πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάει να βάλει μια άκυρη προτομή στην πλατεία χωρίς να ερωτηθεί ο κυρίαρχος λαός.

Το δεύτερο ερώτημα που ανακύπτει είναι ποιανού είναι η προτομή, καθώς δεν υπάρχει και σχετική ενδεικτική πινακίδα. Κάποιος, που το ύφος του έδειχνε πως είχε εκ των έσω πληροφόρηση, είπε πως είναι του Βενιζέλου ( όχι του Ευάγγελου, του άλλου, του πιο αδύνατου είπε). Κάποιος περαστικός είπε πως είναι φτυστός ο Δον Κιχώτης, ενώ ένας ταξιτζής από την πιάτσα απέναντι είπε πως του θύμιζε το μακαρίτη τον παππού του.

Τα ερωτήματα είναι σοβαρά και χρήζουν άμεσης απάντησης. Παρόλα αυτά, δεν μπορούν να σταματήσουν τη μεγάλη ψηφοφορία η οποία έχει πάρει μια εκπληκτική τροπή μία εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωσή της, καθώς όλα δείχνουν πως ο νικητής θα είναι ένα δικό μας παιδί, ο Γιάννης ο Γαλάτης.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα που αποδεικνύουν τη μεγάλη ανατροπή που συντελείται. Η μάχη όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε είναι σκληρή. Το ζεύγος Πατούλη δεν εγκαταλείπει τη μάχη, είναι σκληροί μαχητές , το γνωρίζουμε και οι  ισορροπίες είναι ρευστές. Εμείς, πάλι, ως atticavoice - γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; - στηρίζουμε το δικό μας παιδί. 

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και σας θυμίζουμε πως η ψηφοφορία συνεχίζεται. Μπαίνετε εδώ και ψηφίζετε. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με την πρέπουσα επισημότητα την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων!

Επί συνόλου 1281 φηφισάντων. Έλαβον:

Γιάννης Γαλάτης : 346 ψήφοι

Ζεύγος Πατούλη: 342 ψήφοι

Ευάγγελος Μπουρνούς: 320 ψήφοι

Ραχήλ Μακρή: 153 ψήφοι

Ζεύγος Κούγια-Μπέου: 88 ψήφοι

vote5

vote6

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 09:09

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.