" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κορέα, Βιετνάμ, Αλγερία, Ινδοκίνα και σήμερα στη Ραφήνα. Ένα τανκ με ιστορία Κύριο

Στο τρίτο ντοκιμαντέρ της Raf-West Journal οι ερευνητές της καλής εφημερίδας αναζητούν και καταγράφουν την ιστορία ενός άρματος Μ-24 Chaffee που εμφανίστηκε πάνω από την πόλη της Ραφ Τάουν

Η έρευνα της RAF-WEST Journal φέρνει στο φως ιστορίες και μνήμες από τον πόλεμο της Κορέας, του Βιετνάμ, των αποικιοκρατικών πολέμων στην Αλγερία και την Ινδοκίνα. Ένα τανκ που έρχεται κατευθείαν από αυτούς τους πολέμους, δεσπόζει πάνω από την πόλη και το σχολείο της. Στέκει ως προειδοποίηση για τους κατοίκους και πιο πολύ για τους μαθητές, διδάσκοντας και εμπεδώνοντας την υπακοή στον νόμο, που ως γνωστόν είναι ο ίδιος ο σερίφης, αφού και  ο σερίφης είναι ο ίδιος ο νόμος.

Ο παλιός χειριστής του τανκ, απόστρατος συνταγματάρχης σήμερα, περιγράφει και τη μοναδική στην ιστορία περίπτωση που το άρμα κλήθηκε να πολεμήσει, στο πλευρό των Απριλιανών, το 1973. Η εμπειρία του 1973 έγινε μάθημα και γι' αυτό ο σερίφης το έθεσε σε ετοιμότητα, ακριβώς πάνω από το σχολείο. Επιπλέον το τανκ  ετοιμάζεται να παρελάσει στους δρόμους της πόλης την 28η Οκτωβρίου, με τον σερίφη στον πύργο του και με τη συνοδεία των βρακοφόρων προστατών του.

Μία παραγωγή της RAF-WEST Journal για την Attica Voice

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 12:41

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.