" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Αναζητώντας το χαμένο γατόσπιτο. Ένα ντοκιμαντέρ της RAF-WEST Journal Κύριο

Το δημοσιογραφικό επιτελείο της RAF-WEST Journal επιχειρεί να εξιχνιάσει μία πολύ σκοτεινή υπόθεση που βασίζεται όμως σε αληθινά γεγονότα.

YperparagogiΠριν από καιρό ένα γατόσπιτο (ή τουλάχιστον ένα παράξενο αντικείμενο αξίας 8.060 ευρώ, που -άγνωστο γιατί- έφερε την επίσημη ονομασία «γατόσπιτο», έκανε την εμφάνιση του κοντά στην εκβολή του μεγάλου ποταμού της Αττικής. Μάλιστα τα «επίσημα μέσα» του δήμου του επιφύλαξαν διθυραμβική υποδοχή, μιλώντας για «υπερπαραγωγή». Αμέσως μετά τις υπερβολές αυτές άρχισαν να εκδηλώνονται ανεξήγητα φαινόμενα, όπως καταιγίδες μέσα στο καλοκαίρι, οι οποίες άρχισαν να λιώνουν τον σκελετό της «υπερπαραγωγής» αλλά και καταγγελίες του σερίφη της πόλης για «βανδαλισμό» της με όπλα φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και κινητά τηλέφωνα. Το φερόμενο ως «γατόσπιτο» έγινε αίφνης μία μαγική εικόνα. Άρχισε να εξαφανίζεται και να ξαναεμφανίζεται, πάντα σε διαφορετικό μέρος, χωρίς κανείς να το δει και χωρίς κανείς να εξηγεί το πως έγινε η τηλεμεταφορά του.

Η RAF-WEST Journal και οι ερευνητές της, Β. Δεμεχέζης και Dino Trejo Machette το αναζήτησαν. Τελικά το ανακάλυψαν και πήραν συνεντεύξεις από μάρτυρες του θαύματος της διαρκούς μυστηριώδους αλλαγής των θέσεων του, αλλά οι πληροφορίες που έδωσαν ήταν διφορούμενες. Ο κάθε μάρτυρας είχε εντοπίσει το φερόμενο ως «γατόσπιτο» αλλά ο καθένας του είχε αποδώσει διαφορετική ονομασία, λειτουργία, χρήση, σκοπό αλλά και τρόπο περαιτέρω αξιοποίησης.

Είναι τα ντοκιμαντέρ της RAF-WEST Journal. Τίτλος 4ου επεισοδίου: «Αναζητώντας το χαμένο γατόσπιτο». Η επιμέλεια του ντοκιμαντέρ είναι των Δ. Ευθυμάκη και Ανδρ. Στασινού, συνεργατών από το Protagon.gr και του Dino Trejo Machette.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 15:34

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.