" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφορεί για τις διακοπές το φύλλο #20 της RAF-WEST Journal Κύριο

Κυκλοφορεί το φύλλο διακοπών της RAF-WEST Journal με πλούσια και σοβαρή, όπως πάντα ύλη.

Στο φύλλο #20 της RAF-WEST Journal οι 4 παράγοντες του τόπου και παράλληλα υποψήφιοι για παράγοντες εκ νέου, μας δίνουν τις ευχές τους για καλή ξεκούραση και μας εκφράζουν και τη θλίψη τους που για 25 ολόκληρες ημέρες, δεν θα ασχοληθεί η RAF-WEST Journal μαζί τους και με τα όσα ευτράπελα φροντίζουν να τροφοδοτούν την ύλη μας.

Μαζί με τους παράγοντες, μας δίνουν τις ευχές τους, η δημοτική κίνηση "Γη & Ελευθερία" και η Λαϊκή Συσπείρωση του τόπου μας, παρά τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αγωνιστικό φόρτο τους.

Από την Attica Voice ευχόμαστε καλή ξεκούραση στη RAF-WEST και καλές διακοπές. Διακοπές που χρειάζεται λόγω της κοπιαστικής και ανθυγιεινής εργασίας της στην ανάδειξη των όσων επικίνδυνων αλλά και ευτράπελων συμβαίνουν στη Ραφ Τάουν και το Πέκος Χάιτς και ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τα φύλλα της νέας περιόδου που λόγω εκλογών, αναμένεται πολλαπλασιασμός των γελοίων και ευτράπελων της καθημερινότητας μας. Άρα και πολλή  δουλειά για τη RAF-WEST Journal και τους συντάκτες της.

Καλή ξεκούραση στους συντάκτες και τις συντάκτριες  Χρ. Φακιόλη, Αρ. Μπακιρτζή, Φρύνη Μπαρμπούνη, Μιράντα Χαλβά, Β. Δεμεχέζη, Ντέμη Κουραμάνα, Ονούφριο Δοξαπατρη, Κλέωνα Χαμενοπατρίδη, Σώτο Κουμαρτζή, Σπύρο Παπάντζα, Ματίνα Γάζα, Λεωνίδα Τριακόσιο, Γραμματική Στούρνου και φυσικά στους έκτακτους συνεργάτες από τη συνεργασία με το protagon.gr  Δ. Ευθυμάκη, Αλ. Παπαναστασίου και Ματίνα Δελή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 15:54

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.