" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφόρησε το φύλλο #34 της RAF-WEST Journal Κύριο

Κυκλοφόρησε το φύλλο #34 της RAF-WEST Journal και κάνει ΜΠΑΜ.  Μαζί με το εκρηκτικό περιεχόμενο, η RAF-WEST Journal φέρνει πλούσιο και αξιόπιστο ρεπορτάζ για την πολεμική ιστορία της Ραφ Τάουν η οποία υπεκλάπη από τους γνωστούς παραχαράκτες της Ιστορίας, που έβαλαν στη θέση της Ραφ Τάουν την Σερμπούρ-Οκτβίλ και στη θέση του Πέκος Χάιτς την Κάν, πόλεις της Νορμανδίας αμφότερες.

Ο πρώην σερίφης της Ραφ Τάουν, πριν αποχαιρετίσει την αγαπημένη του καρέκλα, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια με την ίδρυση μουσείου Εναλλακτικής Ιστορίας στο Οχυρό της πόλης που αποχαιρετά. Αμερικάνικο άρμα και βρετανικά πυροβόλο, μαζι με πλούσιο συμμαχικό οπλισμό, εγκαθίστανται από τον περιώνυμο Βαγγέλη, εκεί όπου οι Γερμανοί ναζί είχαν στήσει την αμυντική γραμμή τους, απέναντι στην συμμαχική απόβαση στις Μαρίκες. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είδαν το Βαγγέλη να έχει παρκάρει την πραμάτεια του στην παραλία  και να προσπαθεί με ττα δόντια να κόψει κομμάτι ακτόλιθου - από αυτόν που αποκαλεί "τσιμέντα των Γερμανών" - για να το εκθέσει στο μουσείο.

Επίσης:  Γνωστός γυρολόγος περιφέρεται στην πόλη μαζεύοντας παλιά μέταλλα , θερμοσίφωνες και παλιά πυροβόλα. Αδειάζει και υπόγεια. Μην του γυρίζετε την πλάτη, είναι για καλό σκοπό 

Μόνο στη RAF-WEST Journal της Κυριακής, 10/12/2023. Μη τη χάσετε

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 19:33

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.