" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφόρησε το φύλλο #46 της RAF -WEST Journal Κύριο

Κυκλοφορεί σήμερα το ευλογημένο φύλλο #46 της RAF-WEST Journal , της Νο2 εφημερίδας της Ανατολικής Αττικής, με πλούσια και έγκυρη, όπως πάντα, ύλη. Διαβάστε σήμερα:

Όχι άλλες πίτες!  Επιτέλους, μπαίνει μια τάξη στην άναρχη κοπή πίτας. Με έκτακτη ανακοίνωση, η Οσία Αθετούσα ορίζει ως καταληκτική ημερομηνία κοπής πίτας την Κυριακή των Βαΐων. Αναγκαστικό διάλειμμα για τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας και από κει και πέρα, όποιος δεν έχει προλάβει να κόψει την πίτα του, θα κόβει πασχαλινό τσουρέκι.

Τσεκουράτη εμφάνιση του υπουργού κοπής πίτας, Μάκη Βορίδη, στο Κέντρο Υγείας, όπου συγκίνησε το ακροατήριο με τις αναφορές του στην κοινωνική δικαιοσύνη, την ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη προς τον αδύναμο, την αναγκαιότητα του δημόσιου συστήματος υγείας  και την πίστη του στη δημοκρατία

Δώσε πόνο Στέφανε! Η RAF WEST Journal συμμετέχει στην πολιτική διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ και στη διαμόρφωση του ερωτηματολογίου.

Επιχειρηματικό μπαμ στη Ραφήνα! Ο π. Σερίφης ανοίγει ταβέρνα και γράφει μαντινάδες  για τα όμορφα βράδια : «Τσικιρικιτζή με φώναζαν και με κατηγορούσαν / πως τα λεφτά που έβγαζα εγώ δεν τα χαλούσα. Έχετε λίγο υπομονή και μη κατηγοράτε / και στην ταβέρνα που ‘φτιαξα να έρθετε να φάτε»

Μόνο στη RAF WEST που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 2/3/2024. Μην τη χάσετε!

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 19:55

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.