" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφορεί το επαναστατικό φύλλο #54 της RAF-WEST Journal Κύριο

Κυκλοφορεί σήμερα το επαναστατικό και πλούσια εικονογραφημένο φύλλο #54 της RAF-WEST Journal , της Νο2 εφημερίδας της Ανατολικής Αττικής. Διαβάστε σήμερα:

Ο πρώην Σερίφης απασφαλίζει και βγαίνει στo βουνό! “Αυτό είναι το ευχαριστώ της κυβέρνησης για τη βοήθειά μου να καταστραφεί η πόλη; Ως εδώ! Οι αερογέφυρες δε θα περάσουν πάνω από το σπίτι μου! Να πάνε αλλού!”

Πάσχα στο ψαροχώρι! Βάλτε την παραδοσιακή στολή σας κι ελάτε ν’ απολαύσετε την ανάπτυξη! Ελάτε ν’ ακούσετε το βόμβο των αεροπλάνων, να θαυμάσετε την απόβαση των πλοίων, να πάρετε μέρος στο μοναδικό μποτιλιάρισμα της Φλέμιγκ, να ποτίσετε τα κομμένα δέντρα, να φωτογραφηθείτε δίπλα στους τσιμεντένιους πασσάλους και να σουβλίσετε το αρνί σας εκεί που κάποτε ήταν το Μεγάλο Ρέμα!

Ο Άδωνις ξαναγράφει την Ιστορία! Έλληνας ήταν το πρώτο πιθηκοειδές που κατέβηκε από τα δέντρα και περπάτησε στα δυο του πόδια! Μαζί με τον πρώτο τόμο διατίθεται και cd ήχου, όπου οι αδελφοί Γεωργιάδη περιγράφουν σε απευθείας μετάδοση όλες τις μεγάλες μάχες των ΕΛ-λήνων. Πανηγυρίστε μαζί τους όταν ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη της μάχης του Μαραθώνα. Κλάψτε μαζί τους όταν ανοίγει η Κερκόπορτα και μαρμαρώνει ο βασιλιάς. Μια προσφορά μοναδική που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Το καλύτερο δώρο για το σκύλο σας για να μάθει να αλυχτάει σωστά. Μαζί με το βιβλίο και το cd, δώρο πέντε κιλά σκυλοτροφής.

Μόνο στη RAF WEST της Κυριακής. που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 27/4/2024. Μην τη χάσετε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 17:16

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.