" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφόρησε το άφωνο από τις εξελίξεις φύλλο #63 της RAF-WEST Journal Κύριο

 Κυκλοφόρησε το άφωνο από τις εξελίξεις, φύλλο #63 της RAF WEST Journal. της no.2 εφημερίδας της ανατολικής Αττικής.

Τα λόγια είναι περιττά όταν ο πρώην σερίφης και νυν πειρατής, πετάει τα σπιρούνια και το αστέρι του και φορώντας μπαντάνα συγκαλεί σύσκεψη της πειρατικής του ομάδας προκειμένου να κάνει έφοδο και να ανακαταλάβει το λιμάνι, για το οποίο άλλωστε αγωνίζεται τόσα χρόνια αφού ο καλός ο πειρατής από το λιμάνι φαίνεται.

Ο πρώην σερίφης που σήμερα αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, δηλαδή ο Βαγγέλης ο Σπάροου, ξεπέρασε τα ιστορικά διλήμματα αφού μονο αυτός μπουρνεί και ξεχύθηκε από τα υπόγεια καπηλειά της Ραφ Τάουν, μαζί με τους πειρατές συντρόφους του, με τα παπαγαλάκια τους στους ώμους,  για ένα ιστορικό ρεσάλτο στους μώλους και τις παραλίες της Ραφ Τάουν. 

"Μείνετε εσείς με την οσία να προσεύχεστε κι εγώ αναλαμβάνω να σώσω τον τόπο μόνος μου" είπε και ξεχύθηκε για να καταλάβει πρώτα τον ΟΛΡ και μετά το δημαρχείο. Η πολεμική του ιαχή "Όλα είνα θέμα τιμής" έσκισε τον αέρα, τρομάζοντας ΤΑΙΠΕΔ και επενδυντές οι οποίοι έβγαλαν τις αριθμομηχανές τους για να υπολογίσουν την τιμή. Η μάχη του master plan διεξήχθη στο φως του φεγγαριού που η άλως του φώτιζε τον ουρανό της Ραφ Τάουν, σβήνοντας ακόμα και αυτή τη λάμψη του φωτοστέφανου της πολιούχου οσίας Αθετούσας. Στο δημαρχείο και στον Οργανισμό Λιμένα ακούγονταν κραυγές ανακατεμένες με τον ήχο από καζανάκια που έχυναν ασταμάτητητα το περιεχόμενο τους στις λεκάνες όλων των ορόφων. Τόσος ήταν ο τρόμος που φώλιασε στα μάτια των επενδυτών που αποφάσισαν πως πρέπει να φύγουν. Αλλά όταν οπισθοχώρησαν, ο Βαγγέλης ο Σπάροου έβγαλε πάλι την πολεμική του ιαχή "Όλα είναι θέμα τιμής είπαμεκαι όλοι ανακουφίστηκαν. Επενδυτές και καζανάκια.

Οι ανακουφισμένοι θεατές αποχώρησαν προς τα κρεββάτια τους, σίγουροι πως ο Βαγγέλης ο Σπάροου εγγυάται πως ούτε το λιμάνι ούτε η πόλη θα ξεπουληθούν

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 14:57

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.