" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Ρηξικέλευθη πρότασις προς Εθνικήν Κυβέρνησιν των Ελλήνων Κύριο

WE CANT BREATHE

Θα έμβω κατευθείαν εις το ψητόν: Μία ωρέα ιδέα της εθνικής μας κυβερνήσεως, μετά την καθόλα επιτυχημένην εφαρμογήν της κατ’ εκσαίρεσιν μετακινήσεως πολιτών μέσω εσ-εμ-ες, θα ήτο να επιβάλει δια νόμου εις τους πολίτας συγκεκριμένον αριθμόν εισπνοών-εκπνοών ανά λεπτόν. Ούτως, με την τακτικήν άσκησιν θα φθάσομεν συντόμως εις το επίπεδον ελαχίστων εισπνοών-εκπνοών ανά λεπτόν! Ε, και; θα με πείς… Ο σκοπός μιάς τοιαύτης ασκήσεως είναι πολλαπλός & πολυδιάστατος. Εκσηγούμαι:

  • ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ. Κατ’ αυτόν τον τρόπον ελαχιστοποιείται η δυνατότης τόσον εισροφήσεως του τρισκατάρατου ιού, όσον και εκπομπής του προς τους άλλους.
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ. Ελαχιστοποιείται επίσης τόσον η σπατάλη οξυγόνου (δια της εισπνοής), όσον και η αποπομπή διοξειδίου του άνθρακος & μεθανίου (κατά την εκπνοήν). Η ανωτέρω περιγραφείσα «Ελαχίστη Αναπνοή» συνεπώς, μειώνει αθροιστικώς την κατανάλωσιν οξυγόνου εις τον πλανήτην, αλλά και την εκπομπήν αερίων του θερμοκηπίου.
  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Ο επιτυχόν μιαν τοιαύτην Ελαχίστην Αναπνοήν θα είναι πολύ λιγότερον εβάλωτος εις αντιπαράθεσιν με όργανα της τάκσεως. Θα ημπορή εθελοντικά και πρόθυμα να ζουληχθή παντοιοτρόπως από το όργανον, χωρίς να εμφανίση συμπτώματα ασφυξίας (που τόσον κακήν εντύπωσιν δίνουν σαν εμφανίζοντε εις τα κανάλια τέτιαι σκηναί δια τα όργανά μας…) Ο διαδηλώνων αίφνης, θα είναι εις την εφχάριστον θέσιν να αποδειχθή ανθεκτικός τόσον εις πάτημα μπότας εις τον λαιμόν, όσον και λουρί εις το σβέρκο.
  • ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. Ο επιτυχόν Ελαχίστην Αναπνοήν επιτυγχάνει ταυτοχρόνως έλεγχον ακουσίων σωματικών λειτουργιών (καρδιακός παλμός, μεταβολισμός, κλπ.) με πολλαπλά οφέλη δια την υγείαν του, αλλά κυρίως την κατάκτησιν της εσωτερικής γαλήνης (νιρβάνα-ζεν) εν μέσω τρικυμίας.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μια κοινωνία αποτελουμένη από άτομα με τέτχοιες δεξιότητες θα ημπορή να ανθέκση πολλάς πιέσεις, πλην όμως να μην τας εσθάνεται! Για παράδειγμα, μια ενδεχομένη μείωσις μισθού, αύξησις εργασιακού οραρίου, απώλεια εισοδήματος-εργασίας- πρώτης κατοικίας, κλπ. δεν θα αποτελεί πλέον παράγοντα κλαφθμού, οδυρμού και αποσταθεροποιήσεως του ατόμου, αλλά …ένα απλό συμβάν!....

Επιπροσθέτως, δεν είναι αμελητέον να προσθέσω ότι η ανωτέρο περιγραφήσα τριπλή απολαβή θα συμβή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, σε αντίθεσην με την ακριβήν όσο και χρονοβόρον επίσκεψιν εις ιστιντούτα γιόγκα, πιλάτες, διαλογισμού, κλπ. τα οποία βρίθουν εις Αθήνας – και αφαιμάσσσουν εικονομικώς τους πολίτας…

Απαραίτητη προϋπόθεσις, ωσαύτως, αποτελεί η ΥΠΑΚΟΗ ΟΛΩΝ εις τις κυβερνητικές εντολές. Δημοκρατίες και τα συναφή, εις καιρούς υγιονωμικής κρίσεως και πανδημίας είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ! Και αυτό πρέπει όλοι να το κατανοήσομεν καλά εις το πετσί μας.

Αντιπαθούμεν τα αυταρχικά καθεστώτα βεβαίως, όλοι γνωρίζουν την απέχθειαν μας δια το καθεστώς Μαδούρο εις Σαουδικήν…εεε…σόρρι, εις Βενεζουέλαν, αλλά μπροστά εις την υγείαν όλα τα άλλα δε μετράνε.

Δια της συλλογικής Ευθύνης, Υπακοής και Πειθαρχίας θα «καβαντζάρομεν τον κάβον» και θα πλέφσομεν κσανά σε ήρεμα και φωτεινά νερά.

Εμπρός για μία Νέα Ελλάδα!

Ευτυχείτε ρε! Τι σας ζητάνε;

 WE CANT BREATHE

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 08:46

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.