" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Διάγγελμα Κούλη προς ελληνικό λαό - 2023 μ.Χ. Κύριο

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Για άλλη μια φορά κοντά σας με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγρ…. ούπς! σόρρι, με ένα δυσβάσταχτο αίτημα που σας απευθύνω κοιτώντας σας στα μάτια: ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ! Όσοι δεν έχετε γιατί σας το πήρε το κράτος μας ή οι τράπεζες, δεν πειράζει: ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΕΙΣΤΕ! Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται. Για άλλη μια φορά ο ύπουλος και πανούργος αυτός ιός μας την έφερε πισώπλατα. Εκεί που είχαμε ελπίσει ότι θα σας αφήναμε ελεύθερους, τσουπ! νέα μετάλλαξη η οποία ανατρέπει τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα και μας υποχρεώνει ως υπεύθυνο κράτος με ενσυναίσθηση προς τους πολίτες του να σας ζητήσουμε για άλλη μια φορά συγγνώμη για την ενόχληση, ευχαριστούμε για την κατανόηση, αλλά μα την Παναγία: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ!!! – εντάξει, εσείς τη βάψατε, εμείς χεστήκαμε.

Τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα είναι σαφή. Η νέα μετάλλαξη, 19η κατά σειρά, έχει ιδιαίτερα επιθετικά χαρακτηριστικά, ιδιαίτερη μεταδοτικότητα, ακόμα και μέσω των κατοικιδίων ζώων. Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν συνεπώς, επιμερίζονται από την Πολιτική Προστασία σε πολλά επί μέρους επίπεδα. Συνοπτικά έχουν ως εξής:

1ο. Σουτάρετε τα κατοικίδιά σας. Στο δρόμο ως αδέσποτα δεν έχουν μεγάλο προσδόκιμο ζωής, άρα σύντομα θα λείψει ένας ικανός αριθμός φορέων.

2ο. Για την προστασία των ηλικιωμένων συνιστάται ο περιορισμός τους σε μικρότερους χώρους απομονωμένους από μολυσματικούς παράγοντες (εγγόνια, παιδιά, κλπ. σαχλαμάρες) Ο κάθε ηλικιωμένος θα μπορεί να απευθυνθεί στον εξαψήφιο 123456 και να προμηθευτεί ειδικό κιβώτιο-κιβούρι σε ημι-οριζόντια θέση, ώστε να αποτελεί και μέσο εξάσκησης για το μοιραίον. Η ντουλάπα είναι μια εναλλακτική λύση – αρκεί να μην ξεχαστεί μέσα.

3ο. Πενταπλή μάσκα-σάντουιτς προστασίας.

4ο. Απολυμαντικό πάντα μαζί για πάσα χρήση. Ψεκάζουμε τους πάντες και τα πάντα. Παντού και πάντα. Στο χώρο των εκκλησιών το απολυμαντικό ψεκαστήρι υποκαθίσταται από αγιασμό.

5ο. Επέκταση απαγόρευσης κυκλοφορίας από όροφο σε όροφο μέσα στις πολυκατοικίες. Επιτρέπεται όμως η κατακόρυφη διάσχιση του κτιρίου μέσω ασανσέρ.

6ο. Επέκταση απαγόρευσης κυκλοφορίας και μέσα στο σπίτι, από δωμάτιο σε δωμάτιο, 21.00 έως 05.00. Εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει η τουαλέτα.

7ο. Παραμονή 2 ώρες ημερησίως σε θάλαμο αντιικών μικροκυμάτων.

8ο. Απόφραξη κατά τη διάρκεια της ημέρας των σωματικών οπών οι οποίες αποτελούν και πύλες εισόδου του ιού (αυτιά, μάτια, πρωκτός - μύτη & στόμα είναι ήδη καλυμμένα από την πενταπλή μάσκα προστασίας)

9ο. Εκμάθηση από όλους/ες της νοηματικής γλώσσας των κωφαλάλων. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγούμε από την έντονη ανάγκη να κοιτάμε τον άλλον στο στόμα όταν μιλάει, είτε έχουμε είτε όχι, προβλήματα ακοής, συνεπώς η μάσκα-σάντουιτς δεν θα δυσχεραίνει πλέον την επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας.

10ο. Έξυπνα ξόρκια. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται παραδοσιακές βασκανίες, αλλά και εισαγόμενες ενεργειακές κατάρες (βουντού) με αποδέκτη τον κορωνοϊο.

11ο. Κόφτης sms για περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων.

12ο. Ράφτης για αντι-covid στολές.

13ο. Τσιπάκι με χιλιομετρητή αποστάσεων ή εναλλακτικά, βραχιολάκι κρατουμένων που εκτίουν την ποινή τους κατ’ οίκον.

14ο. Καθιέρωση σωματικής ποινής για τους παραβάτες (ραβδισμοί, καψόνια, κλπ., στη διακριτική ευχέρεια φυσικά του εκτελεστικού οργάνου)

15ο. Νέο, το 6ο κατά σειράν εμβόλιο για την 19η επιτυχημένη μετάλλαξη του ιού. Θα ακολουθηθεί η καθιερωμένη σειρά προτεραιότητος, μη σπρώχνεστε.

16ο και τελευταίο: Έσχατο μέσο κατά παραβατών θεσμοθετείται η κατάθεση μήνυσης εναντίον τους από τον Αλέξη Κούγια, συνήγορο του ελληνικού κράτους (κατά κόσμον Αλ-Κούγια, καμία σχέση με Αλ-Καπόνε, Αλ-Κάιντα, κ.α. τρομακτικά)

Αγαπημένοι μου, λατρεμένοι μου, επιτρέψτε μου να πω, συμπολίτες

Πιστοί στο τρίπτυχο Υπακοή-Πειθαρχία-Αισιοδοξία (Υ.Π.Α.) για άλλη μια φορά, θα δείξουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια λάθη.

Εμπρός για το σβήσιμο απ’το χάρτη της μικρομεσαίας τάξης, για το θάνατο του εμποράκου, ουπς, μάλλον ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα… εεεε για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση της Ζωής και της Οικονομίας μας!!!

Και θα κλείσω με ένα στιχούργημα του ισόβιου υπουργού Απώλειας Υγείας Βασίλη Κικίλια: «Το πιο βαθύ σκοτάδι, το πηχτό, είναι πριν την αυγούλα, κι απ’ τα λοκντάουν τα πολλά μου έρχεται αναγούλα»

Άντε και του χρόνου παιδιά!!! Ευτυχείτε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:12

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.