" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κάλεσμα από τον δήμο Μαρκοπούλου, απόψε, για την προστασία της Χαμολιάς Κύριο

Ο δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στο πλάι των δημοτών του, οργανώνει διαμαρτυρία το απόγευμα της Κυριακής 12-07-2020 και ώρα 19:00 στο Πόρτο Ράφτη στο παλαιό Super Market «ΓΕΓΟΣ», κόντρα στη μεταφορά λυμάτων του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού στην θάλασσα της Χαμολιάς.

Θυμίζουμε πως ο δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, σε θέματα υποβάθμισης του περιβάλλοντος της περιοχής, φαίνεται πως έχει σταθερές θέσεις. Στάθηκε πλάι στους δημότες του όταν του ζητήθηκε από τον περιφερειάρχη Πατούλη, να εγκαταστήσει ΜΕΒΑ (τη μονάδα επεξεργασίας βιοαποβλήτων από τους γύρω δημους).

Σε αντίθεση με τον συμπαριστάμενο στους δημότες δήμαρχο, την ΜΕΒΑ, όπως και το ΚΕΛ στο Μέγα Ρέμα για τα λύματα από τις γύρω περιοχές, σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων και αλλα “αγαθά και αυταρχικά”, πρόθυμα δέχτηκαν τα υποπόδια της περιφέρειας, δηλαδή οι δήμαρχοι της Ραφήνας αλλά και της Νέας Μάκρης)

Οφείλουμε όλοι οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής να στηρίξουμε την προστασία του ποταμού Ερασίνου και της εκβολής του, δηλαδή της της Χαμολιάς, ενός από τους λίγους εναπομείναντες, ζωντανούς παραδείσους της περιοχής μας Το κάλεσμα του δήμου κυκλοφόρησε σε σχετικό δελτίο τύπου, το οποίο επισυνάπτουμε

Hamolia

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-07-2020 8 Ιούλ 2020

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μαρκόπουλο, 08/07/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-07-2020

Αγαπητοί Συμπολίτες, Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, σας καλεί στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία για την μεταφορά των λυμάτων του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού στην θάλασσα της Χαμολιάς, την Κυριακή 12-07-2020 και ώρα 19:00 στο Πόρτο Ράφτη στο παλαιό Super Market «ΓΕΓΟΣ». Όλοι μαζί ενωμένοι να διατρανώσουμε την άρνησή μας στο σχεδιασμό – επιλογή της ΕΥΔΑΠ. Όχι στην μεταφορά των λυμάτων του Σαρωνικού στην Χαμολιά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Mikri Hamolia

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 13:56

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.