" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Στις 14/1/2022 διαβάζαμε σε διάφορα sites ελεγχόμενης αξιοπιστίας. Περισσότερο ελεγχόμενης όπως το iefimerida ή και λιγότερο αναξιόπιστα, όπως το CNN Greece, πως ο Μπακογιάννης των Αθηνών κατατάχθηκε μεταξύ των 5 καλύτερων δημάρχων της Ευρώπης. Αξιολογητής και συντάκτης της λίστας των καλύτερων δημάρχων ήταν μία ιστοσελίδα, πλατφόρμα, κάτι ανάμεσα τέλος πάντων, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση https://mayorsofeurope.eu/.

Πέρα από το προφανές και αυταπόδεικτο, δηλαδή το ότι ο Μπακογιάννης των Αθηνών είναι από τους χειρότερους δημάρχους που πέρασαν από την Αθήνα, έχει και έργο μηδενικό, έως καταστροφικό (μεγάλος περίπατος). Επίσης επιδίδεται σε  συστηματικές σπατάλες για τις εντυπώσεις, με ξόδεμα πόρων σε κατευθύνσεις που είναι ανεξήγητες (εκτός από τον μεγάλο περίπατο, η Ομόνοια με τον χλοοτάπητα που έφαγε η καραφατμέ, οι ιονιστές που αντικαθιστούν τα …δέντρα, τα 215000 για συναυλία χωρίς κοινό του Ρουβά κλπ).

Το πράγμα ήταν φανερό πως η κατάταξη ήταν μία πληρωμένη καταχώριση από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Μπακογιάννη. Μάλιστα τα κριτήρια που ανέφερε η «πλατφόρμα» mayorsofeurope.eu τον κάρφωναν ακόμα περισσότερο, αντί  να του κάνουν «πλάτη».  Ανέφερε ως κριτήρια

1. Έργα υποδομής, στην ανάπτυξη της Αθήνας ως έξυπνη πόλη (Smart City), αλλά και στην τουριστική προβολή της.

2. Την  "υλοποίηση" σειράς έργων που  οδηγεί με επιτυχία την πόλη της Αθήνας στον δύσκολο δρόμο του αστικού μετασχηματισμού.

Δηλαδή κύριους τομείς που ο Μπακογιάννης (Λουδοβικούλης όπως είναι το χαϊδευτικό του)  δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ή ό,τι έκανε ήταν αποτυχημένο ή και ελεγχόμενο για τις αλόγιστες δαπάνες του.

Η παράλειψη ή η δήθεν παράλειψη των δημοσιογράφων που αναπαρήγαγαν την «είδηση» της πλατφόρμας, έκαναν τα μέσα στα οποία δημοσίευαν, να δείχνουν πλασιέ του Μπακογιάννη.

Μετά τη δημοσίευση της «κατάταξης» ήρθε και η ώρα της αλήθειας. ‘Όχι από τα ΜΜΕ και την επαγγελματικά αμειβόμενη δημοσιογραφία, αλλά από το facebook. Εμείς εντοπίσαμε την ανάρτηση της (πρώην Journalist) Γ. Τέτου.

Τι εντόπιζε στην «διάκριση» του Μπακογιάννη; Πως ο "οργανισμός" που βράβευσε τον Μπακογιάννη (https://mayorsofeurope.eu) είναι μια Κροατική ΜΚΟ (?) της κακιάς ώρας με έναν Κροάτη ιδρυτή (πρώην ιδιοκτήτη κλαμπ) και 1 (έναν) υπάλληλο και διεύθυνση φάντασμα. Επίσης το ΑΦΜ (HR 32134613217) του οργανισμού φαίνεται non valid στο VIES το οποίο σημαίνει ή ότι είναι ψεύτικος ή τουλάχιστον ότι δεν μπορεί να κάνει ενδοκοινοτικές συναλλαγές (πράγμα περίεργο για και καλά "ευρωπαικό" οργανισμό).

 Και ο κόσμος όλος διαβάζει την είδηση και νομίζει ότι τον Μπακογιάννη τον βράβευσε ο ΟΗΕ.

*οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να το ψάξουν περισσότερο, πριν δημοσιεύσουν την πληροφορία;

TetouFB

Η ανάρτηση της κας. Τέτου στο FB

Ο επισκέπτης της Κροατικής σελίδας, όλα τα παραπάνω είναι εύκολο να τα διαπιστώσει. Οι καλοταϊσμένοι από το σύστημα δημοσιογράφοι πάλι, όχι.  Μίλησε κανείς για προπαγάνδα ή για συσκότιση;;

Για πόσο κορόιδα μας έχουν πιά; Το γνωστό #ΤΨΡΜ που αποτελεί moto των καιρών μας (πίσω από τα κορυφαία trends #δικό_σας και #δικό_σας_συνάδελφοι) ισχύει πρώτα-πρώτα για την πρωτεύουσα αυτής της χώρας και για τον δήμαρχο της.

Τελικά αυτό το χάλι που ζούμε σε όλα τα επίπεδα διοίκησης (τοπική, περιφερειακή, κυβέρνηση) έχει όνομα και κληρονομικές καταβολές. Είναι λογικά αδύνατο, αλλά να που τα πράγματα έρχονται να επιβεβαιώσουν τον υπερβατικό χαρακτήρα της καταστροφής που η ιστορία θέλει να είναι συνδεδεμένη πάντα με το ίδιο όνομα και την ίδια πάντα οικογένεια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 09:15

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.