" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες; Κύριο

Επιτέλους, τι είναι; Φύλακες του νόμου ή εγκληματική οργάνωση; Αυτή τη φορά στην ΑΣΟΕΕ, ειδικός φρουρός έβγαλε περίστροφο και το έστρεψε εναντίον φοιτητών. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δέχθηκε αναίτια επίθεση από φοιτητές ενώ ήταν με πολιτική περιβολή (!). Οι φοιτητές, όμως, δίνουν διαφορετική εκδοχή του γεγονότος υποστηρίζοντας πως ο άντρας με πολιτική περιβολή αποπειράθηκε να συλλάβει μικροπωλητή και όταν φοιτητές αντέδρασαν, αυτός μπήκε στη σχολή σημαδεύοντας με το όπλο και απειλώντας τους ότι θα τους ρίξει. Ο αστυνομικός φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ, η οποία έριξε και το σχετικό ξύλο και έβγαλε το μεροκάματο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του αρμόδιου υπουργείου. Φανταζόμαστε πως ακόμη και οι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη δεν μπορούν να ανεχθούν πως ανεπαρκείς, ανισόρροποι, ανεκπαίδευτοι μπάτσοι μπορούν να βγάζουν όπλο εκεί όπου στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν. Φανταζόμαστε, επίσης, πως μπορούν να καταλάβουν τι μπορεί να πυροδοτήσει μια δολοφονία ενός φοιτητή από αστυνομικό

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον αστυνομικό μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο να έχει προτεταμένο το όπλο του και να απειλεί. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 10:05

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.