" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Φωτογραφικό κουίζ της Attica Voice "Μαθαίνω τον τόπο μου" Κύριο

Κάθε μέσο που σέβεται τους αναγνώστες του και τον εαυτό του, οφείλει να προσφέρει εκτός από πληροφόρηση, ενημέρωση, ιδέες και γνώση και αυτό το «κάτι άλλο». Να προσφέρει δηλαδή και διασκέδαση.

Επειδή δεν κατέχουμε ακόμη τη γνώση για να προσφέρουμε ηλεκτρονικά σταυρόλεξα στους αναγνώστες μας –σταυρόλεξα που θα μπορούν να λύνουν με το πληκτρολόγιο τους- αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε ένα κουίζ. Έναν διαγωνισμό παρατηρητικότητας, γνώσης και διαίσθησης. Ένα κουίζ που θα είναι σχετικό με τον τόπο που εδρεύει η επιθεώρηση μας, η Attica Voice και θα απευθύνεται κυρίως στους συνδημότες μας, οι οποίοι γνωρίζουν τον τόπο μας. Ίσως μάλιστα ένα από τα φωτογραφικά κουίζ που ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε εφεξής συστηματικά, να γίνει αιτία και αφορμή να μάθουν τον τόπο μας κι άλλοι, από άλλα μέρη εκτός των γεωγραφικών ορίων του δήμου της Ραφήνας και ολίγον Πικερμίου.

Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο φωτογραφικό κουίζ.

Δημοσιεύουμε λοιπόν 10 φωτογραφίες, αριθμημένες από το 1 έως το 10. Ζητάμε να βρείτε –όσοι είστε παρατηρητικοί και γνώστες του τόπου- ποιες φωτογραφίες απεικονίζουν εργοτάξιο και ποιες χωματερή.

Μην ανησυχείτε. Διαλέξαμε φωτογραφίες από ντόπια εργοτάξια, δηλαδή από έργα που εξελίσσονται στην περιοχή της Ραφήνας, του Πικερμίου ή χώρους – έδρες  εργοταξίων εργολάβων και κατασκευαστών της περιοχής.

Ο νικητής θα κερδίσει μία σπάνια, συλλεκτική συλλογή των «Ημερολογίων τρέλας» της Attica Voice με ειδική βιβλιοδεσία και με αφιέρωση από κάθε συντάκτη της επιθεώρησης μας.

Ο διαγωνισμός δεν είναι εύκολος, ούτε και για τους ίδιους τους συντάκτες της Attica Voice. Τα σωστά αποτελέσματα έχουν κατατεθεί σε κλειδωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα ξεκλειδώσει ειδικά για τη σεμνή τελετή της ανάδειξης του νικητή, αν δεν την χακάρει κανένας επιτήδειος  και παθιασμένος για τη νίκη στο κουίζ μας.

Ακολουθούν οι αριθμημένες φωτογραφίες. Μπορείτε να απαντάτε είτε μέσω των σχολιών του site είτε με αποστολή e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη στο θέμα του μηνύματος «Πόσο γνωρίζουμε τον τόπο μας;»

 WA1

W1

 

WA2 

W2

WA3 

W3

WA4

W4

WA5

 W5

WA6

W6

WA7

 W7

WA8

W8 

WA9

 W9

WA10

W10 

 

Καλή επιτυχία. Απαντήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 25η Μαρτίου που είναι και εθνική εορτή και εορτή της πατριδογνωσίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 16:58

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.