" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Και όμως. Ακόμα και ο πρώην δήμαρχος κλαίει πάνω από τα κομμένα δέντρα Κύριο

Τεράστια ήταν η έκπληξη μας όταν η Καλλιόπη Μπανιστήρη, η φωτογράφος της RAF-WEST Journal μας έστειλε τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε εδώ και απεικονίζει τον εκδιωχθέντα δήμαρχο να κλαίει πάνω από τους πεσμένους κορμούς των δέντρων που έριξε ο εργολάβος με τα μηχανήματα του. 

Αυτός ο απηνής διώκτης του μεγάλου ρέματος και όσων παλεύουν για να το σώσουν, πέρασε από το σημείο που τα μηχανήματα έχουν εισβάλλει στο ποτάμι και εκχερσώνουν μεγάλες εκτάσεις για να τις αντικαταστήσουν με τσιμέντο. Πέρασε μόνος του και προσεκτικά γιατί δεν ήθελε να τον δει κανείς. Ήθελε ίσως να κλάψει για το μεγάλο ρέμα ιδιωτικά. 

Παρά την προσεκτική του προσέγγιση, ο φακός της ιδιαίτερα δραστήριας φωτογράφου τον συνέλαβε να κλαίει πάνω από τους πεσμένους κορμούς και αμέσως μας έστειλε τη φωτογραφία. Εμείς με τη σειρά μας τη δημοσιεύουμε και απευθύνουμε έκκληση στην Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας να τον καλέσει κοντα της και να τον κάνει επίτιμο μέλος της. Έτσι θα ενισχυθεί ο αγώνας για τη σωτηρία του ποταμού απέναντι στην εχθρική δήμαρχο - οσία Αθετούσα, που ως προστάτιδα αγία των χωματουργικών μηχανημάτων, θέλει να κατασκάψει το ποτάμι.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 13:59

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.