Σεπτεμβρίου 08, 2024
" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Διαπαραταξιακή για το λιμάνι: Ανακοίνωση της ανεξάρτητης κίνησης Γη & Ελευθερία Κύριο

Από την πρώτη μέρα φαινόταν πως η λεγόμενη "διαπαραταξιακή" του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας - Πικερμίου για τη γνωμοδότηση επί της ΣΜΠΕ του Master Plan του λιμανιού, δεν θα μακροημέρευε. Άν και είχε διαφανεί από καιρό πριν, πως τα μέλη της διαπαραταξιακής δεν ήταν στο σύνολο τους απέναντι από το φαρωνικό λιμάνι που θα καταπιεί την πόλη, υπήρχαν αυτοί που εύκολα κατάπιαν τους θεατρικούς λεονταρισμούς που ακούστηκαν στις σχετικές συζητήσεις. Υπήρχαν οι καλοπροαίρετοι (;) που πίστευαν πως οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι τους θα "ορθώσουν τείχος αντίστασης" μπροστά στις επιθυμίες και τα ζητούμενα των υποψηφίων παραχωρησιούχων του λιμανιού. Εκείνων δηλαδή που  θεωρούν την πόλη ένα ενοχλητικό σπυρί στην πλάτη του "μεγάλου πρότζεκτ". Της "επένδυσης τους". Πίστεψαν δηλαδή οι αφελείς πως αυτοί που παραχώρησαν δημόσιο - δημοτικό χώρο σε ιδιώτες, αυτοί που ξεπούλησαν το φυσικό περιβάλλον του τόπου με δικαιολογίες και προσχήματα για νήπια και αφελείς, τώρα τάσσονται εναντίον των "επενδυτών" και υποψήφιων ιδιοκτητών πόλης και λιμανιού. Πίστεψαν πως αυτοί που παρακαλάνε για την αύξηση της κίνησης των αυτοκινήτων στην πόλη μέσω Αττικής Οδού και άλλων "οδών" θα αντιδρούσαν στην προϋπόθεση κατασκευής μεγάλων οδικών αρτηριών, Παραμύθια για να κοιμίζετε τα ανήσυχα μωρά σας ή έστω τη συνείδηση σας.

Η υπόθεση "διαπαραταξιακή ήταν απλά ένα πρόσχημα. Απλά ένα θεατρικό κακής ποιότητας και περιεχομένου. Έπρεπε να στηθεί για να πείσει για το "αγαθό των προθέσεων" των όσων έχουν ήδη εγκληματίσει και συνεχίζουν να εγκληματούν κατά του τόπου. Οι ίδιοι που το χρειάστηκαν ήξεραν και πως θα το διαλύσουν έτσι ώστε όλοι να συμπεράνουν πως "προσπάθησαν αλλά η διχόνοια είναι η κατάρα". Η επόμενη φάση του σχεδίου είναι η θετική γνωμοδότηση (ή η μη γνωμοδότηση) του δήμου για το master plan. και έτσι κανένας δεν θα κουβαλάει τη λέζα πως συμφώνησε για το φαραωνικό λιμάνι.

Η ανεξάρτητη κίνηση Γη & Ελευθερία προχώρησε στην παρακάτων ανακοίνωση για το κακής ποιότητας θέατρο του Ευάγγελου - Κώστα Πρέκα- Μπουρνούς, στη διαπαραταξιακή για να "την κάνει με ελαφρά" και πρώτος πρώτος, κραυγάζοντας μάλιστα την αντίθεση του με το master plan και τα σχετικά σχέδια.

Εμείς μόνο αναρωτιόμαστε. Υπάρχει ένθρωπος που πείστηκε από αυτόν τον πολύ κακό ηθοποιο;

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης "Γη & Ελευθερία"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 16:18

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.