" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

#SaveRafina: Να είμαστε όλοι παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο της 29ης Μαίου 2025 Κύριο

Την Πέμπτη 29/5 στις 19:30μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου συζητάει τις αντιρρήσεις του επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το λιμάνι της Ραφήνας (ΣΜΠΕ) και αποφασίζει για τις παρατηρήσεις, που θα καταθέσει στους αρμόδιους φορείς .

Παρόλο που το Δημοτικό Συμβούλιο έχει γνωμοδοτήσει ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ για τη ΣΜΠΕ από τον Ιούλιο του 2024, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε καταλήξει ούτε είχε υποβάλλει ως Δήμος στη διαβούλευση συγκεκριμένες αντιρρήσεις για το σχέδιο. Αυτό θα αποτελούσε εμπόδιο στις νομικές ενέργειες, που θα χρειαστεί να κάνει ο Δήμος σε περίπτωση έγκρισης της ΣΜΠΕ.

Η κίνηση #SaveRafina καλεί τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και των όμορων Δήμων που επίσης ενδιαφέρονται και επηρεάζονται από την απόφαση για την αδειοδότηση του συγκεκριμένου Στρατηγικού Σχεδίου (Master Plan) να συμμετέχουν στη δημόσια συζήτηση και να συμβάλλουν στην ομόφωνη και τεκμηριωμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση και το κάλεσμα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μαϊος 2025 12:22

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

atticavoicepodcasts

atticavoiceyoutube

rafnews

rafdoumentaries

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.