" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Ραφήνας - Πικερμίου, Σάββατο 20/3/21, 3:00 μ.μ. στο πάρκο Ραφήνας (Καραμανλή) Κύριο

 Σε ανοιχτή συνέλευση καλούν αύριο, πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου που αντιδρούν στην έξαρση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, βίας και τρομοκρατίας . Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 3.00 μ.μ στο – ακατανοήτως επονομαζόμενο – πάρκο Καραμανλή, στη Ραφήνα.

Μπορεί, για όσους εμπιστεύονται την αλήθεια της τηλεόρασης, να μην υπάρχει πρόβλημα, όμως ένα μεγάλο μέρος του κόσμου – ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι – δεν αντέχουν άλλο τη βία του εγκλεισμού και του ελέγχου. Δεν ανέχονται τις ομάδες των ΔΙΑΣ και ΜΑΤ να δρουν ανεξέλεγκτα, τρομοκρατώντας, δέρνοντας και βασανίζοντας. Καλούν, δε, την αστυνομία να περιοριστεί αυστηρά σε αυτό για το οποίο είναι προορισμένη∙ και αυτό δεν είναι άλλο από την πραγματική - και όχι με την οργουελιανή εκδοχή της - εξυπηρέτηση και προστασία του πολίτη και όχι την τρομοκράτηση και την υποταγή του   

Ζήσαμε σειρά από γεγονότα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας σε πλατείες της Αθήνας αλλά και αλλού, όπως στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου στην Κυψέλη, στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, στα Πετράλωνα, στην Αγ. Παρασκευή και την κορύφωση τους στη Νέα Σμύρνη. Γεγονότα συνδυασμένα με την εφαρμογή των χειρότερων στην Ευρώπη, μέτρων περιορισμού, συχνά εκτός λογικής. Με τη λογικά απαράδεκτη δικαιολογία λήψης αστυνομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, περιορίζουν τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα δεν γίνεται τίποτα στην κατεύθυνση ενίσχυσης του συστήματος δημόσιας υγείας, κάτι που λογικά θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της έκτακτης υγειονομικής κατάστασης.

Τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης κατέδειξαν πως η αντοχή των ανθρώπων έχει φτάσει στα όριά της. Η κυβέρνηση – παρά τη γενικότερη μυωπική αντίληψή της – φαίνεται πως το έχει αντιληφθεί και γι αυτό έχει αρχίσει να μιλάει για  βαλβίδες αποσυμπίεσης και άλλα ευτράπελα.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, και ο άγιος φοβέρα θέλει … πόσο μάλλον όταν δεν είναι άγιος. Για το λόγο αυτό, η παρουσία όσων συμμερίζονται τους παραπάνω προβληματισμούς, κρίνεται απαραίτητη … Σάββατο, 3.00 μμ , στο - αποκαλούμενο και ως -  πάρκο Καραμανλή, Ραφήνα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 13:22

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.