" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

-«Δεν περίμενα να δω έναν άνθρωπο, είναι η αλήθεια. Βλέπεις αυτό το Netflix έχει φτιάξει καινούργια στερεότυπα για τον κόσμο», είπε όρθιος και με στόμα ανοιχτό από την απορία ο Κ.

Ο B, που τον φώναζαν και «Μπι» από το αρχικό γράμμα του Bojack, του αλογοκέφαλου ήρωα της νέο-τηλεοπτικής σειράς, γέλασε.

-«Δηλαδή τι περίμενες να δεις; Ένα cartoon να ζωντανεύει;»

-«Να σου πω την αλήθεια; Ναι. Και δεν θα ερχόμουν να σε γνωρίσω αν δεν μου ερέθιζε την φαντασία το παρατσούκλι σου» ειρωνεύτηκε ο Κ.

-«Και τι φαντάστηκες δηλαδή; Τι το αλογίσιο θα είχα πάνω μου; Μου έχουν πει πως πίνω σαν άλογο και έτσι  με έβγαλαν Bojack. Κάτι άλλο δεν βρήκαν να μου κολλήσουν», παρατήρησε ο Β και άρχισε να χλιμιντρίζει

-«Να, να τι το αλογίσιο έχεις. Χλιμιντράς σαν άλογο» πετάχτηκε ο Κ με ενθουσιασμό για την ανακάλυψη του. «Χλιμιντράς και πίνεις σαν άλογο, άρα…. είσαι άλογο!»

Από το χλιμίντρισμα του Β, ο Κ τρόμαξε και με μία αντανακλαστική κίνηση του κεφαλιού του, χτύπησε στη δρύινη μπάρα. Ο τοίχος ξαφνικά μπουμπούκιασε και άνθισε!

Ο πόνος ήταν τρομερός! Η ψύξη που του προκάλεσε στο πρόσωπο και το κεφάλι, μία πετσέτα γεμάτη με πάγο που την κρατούσε η κοπέλα που σέρβιρε, τον έκανε να νιώσει ακόμα χειρότερα. Το μυαλό του πάγωνε και το μέτωπο του καιγόταν. Ξύπνησε…

Το μαγαζί είχε αδειάσει. Μετά τα εγκαίνια, οι συμποσιαστές του μπαρ είχαν φύγει, αφήνοντας μόνο άδεια μπουκάλια και ποτήρια στα τραπέζια, στη μπάρα. Ακόμα και στο απέναντι παρτέρι. Ο Κ έψαχνε να βρει τον Β. Άδικος κόπος, που λένε. ‘Όμως τι παράξενο. Δίπλα στο ποτήρι του υπήρχε ένας μεταλλικός κουβάς και μια δεκάδα από άδεια μπουκάλια σπίρτου.

Και δίπλα στο σκαμπό του, ένα ξεκάρφωτο, τυχερό  πέταλο 

BojackPaper

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 13:05

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.