" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Ημερολόγιο τρέλας 06/10/21. Ο Μπογδάνος στις Άγριες Μέλισσες Κύριο

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε τις τελευταίες ώρες, αμέσως μετά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Ανεπιβεβαίωτες αλλά έντονες φήμες, θέλουν τον πρώην πλέον βουλευτή να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το σκηνοθέτη της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» προκειμένου αυτός να πάρει τη θέση του Αιμίλιου Χειλάκη στο ρόλο του ηγέτη της ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης που υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός.

Το επιτελείο της δημοφιλούς σειράς αναγνωρίζει πως παρά την αναγνωρισμένη καλλιτεχνική επάρκεια του Αιμίλιου Χειλάκη, δύσκολα αυτός θα καταφέρει να γίνει τόσο μισητός στο τηλεοπτικό κοινό όσο μπορεί να γίνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία είναι προ των πυλών, αν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αρχικά είχε ζητήσει το ρόλο του αρχιβασανιστή της χούντας, κάτι που όμως το επιτελείο της σειράς απέρριψε φοβούμενο πως ο πρώην βουλευτής θα σακάτευε τους ηθοποιούς πιστεύοντας πως αυτοί είναι πραγματικοί κομμουνιστές.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλα δημοφιλή αστέρια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη φλερτάρουν με την ιδέα να κάνουν ένα πέρασμα μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό της σειράς παίρνοντας έστω και κάποιο μικρό ρόλο. Το θέμα του τρίτου κύκλου της σειράς, η Απριλιανή Επανάστασις, έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις τους και οι συζητήσεις πάνε κι έρχονται

Ήδη ο Μάκης Βορίδης ετοιμάζεται για το ρόλο του δεσμοφύλακα στη Μακρόνησο και για το σκοπό αυτό έχει ξεθάψει το ιστορικό τσεκούρι. Ο Θάνος Πλεύρης, από την άλλη, έχοντας την εμπειρία της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας, ζήτησε το ρόλο του ιατρικού συμβούλου των βασανιστών της ΕΑΤ-ΕΣΑ. Ενώ σε ρόλο έκπληξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα υποδυθεί τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Μαστοράκη να παίρνει συνέντευξη από τους συλληφθέντες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ρόλο ζήτησε επίσης και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ίσως υποδυθεί τον Παττακό σε νεαρή ηλικία.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 20:15

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.