" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Μακεδονία ιζ γκρικ Κύριο

 Αν μπορεί κανείς να πει ότι όλη αυτή η ιστορία με το Μακεδονικό άφησε και κάτι θετικό, είναι ότι σε βοηθάει να ξεχωρίσεις εύκολα τους βλαμμένους. Μπαίνεις στο προφίλ τους στο facebook, βλέπεις Μεγαλέξανδρους, αστέρια της Βεργίνας, «Μακεδονία εάλω», ελληνικές σημαίες, «ή ταν ή επί τας», Λεωνίδες και «μολών λαβέ» και αμέσως καταλαβαίνεις ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι από βλαμμένοι έως επικίνδυνοι

Χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας οι περισσότεροι από αυτούς, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Δεν μπορούν να ισορροπήσουν χωρίς να κατασκευάσουν εχθρούς. Λένε πως αγαπάνε την Ελλάδα. Τίποτα δεν αγαπούν. Μόνο να μισούν ξέρουν, χωρίς να λογαριάζουν και να υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Όπως ο ταξιτζής που πέταξε την ετοιμοθάνατη γυναίκα στο δρόμο και στη συνέχεια έδινε συνέντευξη τύπου στα κανάλια σα να μην έχει συμβεί κάτι σπουδαίο και χωρίς ίχνος ενοχής ή συμπόνιας περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια την απεχθή πράξη του.

Ήταν από αυτούς τους Ελληναράδες του facebook. «Έλληνας γεννήθηκα και Έλληνας θα πεθάνω» έγραφε στο προφίλ του. Δεν το έχει καταλάβει καλά ο δυστυχής. Βλαμμένος γεννήθηκε και βλαμμένος θα πεθάνει. Σαν ένας άλλος κυρ-Παντελής «σκουλήκι άχρηστο πάνω στη γη»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 14:31

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.