" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η κυριαρχία των ηλεκτρικών συσκευών στην καθημερινή μας ζωή έφερε και την αποξένωσή μας από το κρύο νερό, λόγω της ευκολίας πλέον να ζεστάνει κανείς νερό για κάθε χρήση.

Η υπερπροστασία όμως από τις φυσικές συνθήκες μάς μετατρέπει από ανθρώπους σε …άλλο είδος, σίγουρα όχι ικανό να επιβιώνει χωρίς φάρμακα.

Οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες αποκαθιστούν τη φήμη του κρύου τρεχούμενου νερού ως θεραπευτικού μέσου από αρχαιοτάτων χρόνων και μάλιστα σε όλους τους ανεπτυγμένους πολιτισμούς.

Το βέβαιο είναι ότι το κρύο νερό σκληραγωγεί, χτίζει ένα εξαιρετικό το ανοσοποιητικό σύστημα, κάνει καλό στο δέρμα, βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων, λειτουργεί σαν φυσικό αντικαταθλιπτικό και ενισχύει την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, δηλ. βελτιώνει τους δείκτες της ανδρικής γονιμότητας.

Ρωτείστε κάποιους χειμερινούς κολυμβητές για την κατάσταση της υγείας τους και θα πεισθείτε.

Δεν έχετε παρά να τολμήσετε να γυρίσετε κάποιες φορές την κάνουλα στο μπάνιο σας στο κρύο, σταδιακά πάντοτε, δεν υπάρχει λόγος να ζορίζετε την καρδιά σας. Αν ξεκινήσετε από το καλοκαίρι που το σώμα είναι πιο συνηθισμένο στο κρύο νερό από τα θαλασσινά μπάνια, θα διαπιστώσετε ότι σιγά-σιγά δεν θα κρυολογείτε για πλάκα και δεν θα έχετε την ίδια αίσθηση του κρύου! Δεν κοστίζει τίποτα και είναι…μαγικό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 11:24

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.