" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφόρησε το φύλλο #49 της RAF-WEST Journal Κύριο

Κυκλοφορεί σήμερα το ευλογημένο, πολυσέλιδο και πλούσια εικονογραφημένο φύλλο #49 της RAF-WEST Journal , της Νο2 εφημερίδας της Ανατολικής Αττικής. Διαβάστε σήμερα:

Αναβολή έκθεσης φωτογραφίας!  Η προγραμματισμένη έκθεση φωτογραφίας του δήμου της Ραφ Τάουν, που είχε ως θέμα την κλιματική κρίση, αναβάλλεται. Οι  εργολάβοι δεν έχουν προλάβει ακόμη να ολοκληρώσουν το σεληνιακό τοπίο που ετοιμάζουν στο Μεγάλο Ρέμα της περιοχής και, ως εκ τούτου η έκθεση φωτογραφίας δεν θα είχε αντικείμενο. Οι κάτοικοι της πόλης παρακαλούνται να κάνουν υπομονή μέχρι να καταστραφεί τελείως το Ρέμα και να μπορέσουν να επισκεφτούν την έκθεση. Μέχρι τότε μπορούν να γυρίσουν πλευρό για να μην πιαστούν

Το πνεύμα του Σερίφη ζει ακόμη!  Όσοι νόμιζαν πως διώχνοντας το σερίφη, θα φρέναραν την ανάπτυξη του τόπου, αποδείχτηκαν πικρά γελασμένοι. Το είχε προβλέψει άλλωστε και ο Bob Marley πριν από σαράντα χρόνια «I shot the sheriff, but I didn't shoot no deputy … Oh, no, no, no … Ooh, ooh, ooh yeah!!»

Νέο θαύμα στη Ραφ Τάουν! Οι πρώτες δοκιμές του Μεγάλου Μπουρνοτρύπανου απεκάλυψαν μεγάλο κοίτασμα πετρελαίου στο υπέδαφος της πόλης που μοσχοβολά σαν Άγιο Μύρο. Οι πιστοί έχουν μείνει έκθαμβοι από το νέο θαύμα της Οσίας Αθετούσας  και συρρέουν ξανά κατά χιλιάδες για να την προσκυνήσουν μπροστά στο γεωτρύπανο

Παγκόσμιος θαυμασμός για τους Έλληνες! Τον παγκόσμιο θαυμασμό έχει προκαλέσει η υπομονή των Ελλήνων που περιμένουν μήνες ή και χρόνια μέχρι να χειρουργηθούν. Βαθιά φιλοσοφημένοι οι Έλληνες, περιμένουν τη σειρά τους αγόγγυστα και με στωϊκότητα. Αν  ζήσουν έχει καλώς, αλλιώς ο παράδεισος τους περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, εκεί όπου τα χειρουργεία θα είναι αχρείαστα και ο Άδωνις θα είναι μια μικρή μαϊμού που θα πηδάει από δέντρο σε δέντρο.

Γίνε κι εσύ υπουργός Υγείας, μπορείς! Για τη συμμετοχή στο παιχνίδι, δεν απαιτούνται ούτε γνώσεις, ούτε ευαισθησία. Πιλοτική εβδομάδα με προσωρινό υπουργό Υγείας τη Φρίντα, τη σκυλίτσα, για να αποδειχθεί πως όλοι μπορούν να γίνουν υπουργοί υγείας. Όσο εγώ γράφω, εσείς δηλώνετε συμμετοχή!

Αυτά και άλλα πολλά στη RAF WEST που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 23/3/2024. Μην τη χάσετε!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 19:05

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.