" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κυκλοφόρησε το φύλλο #50 της RAF-WEST Journal Κύριο

Κυκλοφόρησε επιτέλους, μετά από καθυστέρηση ποy οφειλόταν σε διαφωνία μεταξύ των συντακτών της εφημερίδας και των συντελεστών τηε παραγωγής ντοκιμαντέρ της RAF-WEST Journal, για το ποιος θα έχει την τιμή να παρουσιάσει  πρώτος στο κοινό, την παγκόσμιας εμβέλειας παρέλαση της Ραφ Τάουν. Το ζήτημα λύθηκε αφού τα δύο μέρη συμφώνησαν πως δεν μπορεί να υπάρχουν διχογνωμίες σε τόσο μεγάλα θέματα που ανήκουν στην παγκόσμια πολιτική και πολιτιστική κληρονομιά.

Έτσι κυκλοφόρησε σήμερα η RAF-WEST Journal με πλούσιο και έγκυρο φωτορεπορτάζ από τη μεγαλειώδη παρέλαση της Ραφ Τάουν η οποία προσέλκυσε  το πακόσμιο ενδιαφέρον όπως αποδεικνύεται από την παρουσία ξένων ανταποκριτών που ήρθαν για να καλύψουν το γεγονός για τις εφημερίδες τους. Το συνεργείο της RAF-WEST Journal δεν έχασε ευκαιρία. Τους εντόπισε και τους πήρε συνεντεύξεις σχετικά με τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το μεγάλο γεγονός.

Μαζί με τους ξένους ανταποκριτές, η παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων όπως ο Μέγας Ναπολέων,ο Ροζ Πάνθηρας, ο επιθεωρητής Κλουζώ και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μητσάρας,  προσέθεσαν στην αίγλη της πόλης και της διοργάνωσης. Η RAF-WEST Journal προσέγγισε τις διασημότητες που έδωσαν το "παρών" στην παρέλαση προκειμένου να τους πάρει συνεντεύξεις αλλά αυτές οι μεγάλες φυσιογνωμίες επιφυλάχθηκαν να μας μιλήσουν στο μέλλον.

Τις συνεντεύξεις των ξένων αναταποκριτών θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και στο σχετικό βίντεο που θα κυκλοφορήσει από τη RAF-WEST Journal αύριο Δευτέρα, στη σειρά "Τα ντοκιμαντέρ της RAF-WEST Journal

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 22:26

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.