" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Η παρέλαση της Ραφ-Τάουν. Ένα γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας Κύριο

H παρέλαση της Ραφήνας  τείνει πλέον να εξελιχθεί σε must event στο παγκόσμιο καλεντάρι των extreme shows, όπως μαρτυρεί και η παρουσία πλήθους ξένων ανταποκριτών που ήρθαν για να καλύψουν τo εντυπωσιακό γεγονός για τις εφημερίδες τους. Το συνεργείο της RAF-WEST Journal  δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το μεγάλο γεγονός. Εντόπισε τους ξένους ανταποκριτές και απέσπασε ορισμένες εξαιρετικές συνεντεύξεις που μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, που αποτελεί μέρος της σειράς "Τα μεγάλα ντοκιμαντέρ της RAF-WEST Journal”

Απεσταλμένοι από Δανία (Ari Ostergaard από την εφημερίδα Kristeligt dagblad), Γαλλία (Jules Amedee Maigret από την παρισινή εφημερίδα Oiseau du matin) και Αγγλία (Hugo Dick από τη The Sun) μιλούν στον Χρ. Φακιόλη για τους λόγους που τους ώθησαν να καλύψουν το γεγονός και για τις εντυπώσεις τους. 

Είναι βέβαιο πως ο αέρας της ανάπτυξης που φυσάει στο πρώην ψαροχώρι, μαζί με τις εντυπωσιακές παρελάσεις, θα προσελκύσουν τεράστιο αριθμό τουριστών το φετινό καλοκαίρι.  Μαζί έρχονται και οι υπερυποδομές που θα εξυπηρετήσουν τον τεράστιο αριθμό πλοίων, τουριστών και τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα ζουν στην πόλη και το νέο κολοσσιαίο λιμάνι της, σύμφωνα με τους ευφυείς αναπτυξιακούς σχεδιασμούς.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 17:14

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.