" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Το όνειδος του Αδώνιδος Κύριο

Πολύς ντόρος έγινε σήμερα και πολύς κόσμος έδειξε να εξοργίζεται με την εμφάνιση του Αδώνιδος Γεωργιάδου σε τηλεοπτική εκπομπή και τη δήλωσή του πως πανηγυρίζει επειδή στην Ελλάδα έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα, ενώ το Βέλγιο, λέει, έχει πολύ περισσότερους. Εμείς δεν εκπλησσόμαστε ούτε με αυτόν, ούτε με τους αναξιοπρεπείς που φέρουν τον τίτλο του δημοσιογράφου και που τον αντιμετωπίζουν ως έναν σοβαρό άνθρωπο. Αυτοί, τη δουλειά τους κάνουν. Εμείς εκπλησσόμαστε με όσους εκπλήσσονται με τις δηλώσεις του ανθρώπου αυτού ο οποίος, χάρη σε μια χωροχρονική ανωμαλία, που φαίνεται πως είναι μόνιμη σε αυτό τον έρημο τόπο, φέρει τον τίτλο υπουργού και μάλιστα της «Ανάπτυξης»

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μην παίξουμε το σημερινό βίντεο με τις δηλώσεις του φερόμενου ως υπουργού. Δε χρειάζεται, ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες, να χαλάσουμε περισσότερο τη διάθεσή μας. Αποφασίσαμε να παίξουμε κάτι από εκείνα τα ανέμελα βράδια, που ο φερόμενος ως υπουργός, μας έκανε όλους να γελάμε.

Εμείς γελάγαμε, κάποιοι άλλοι παράγγελναν, αυτός κέρδιζε και παράλληλα έχτιζε καριέρα. Και τώρα, αυτός που κάποτε κοροϊδεύαμε, αποφασίζει πλέον για τις ζωές μας και μας δείχνει με τον πιο εμφατικό και σοκαριστικό τρόπο το πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει μια Δημοκρατία όταν δημιουργεί απαίδευτους πολίτες

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 11:06

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.