" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Απόκριση Πρωτοβουλίας Πολιτών για το λιμάνι της Ραφήνας, για την επιστολή Μπουρνούς προς την Περιφέρεια Αττικής Κύριο

H πρωτοβουλία πολιτών για ένα λιμανι που θα συνυπάρχει αρμονικά με την πολη της Ραφήνσς, επί τη ανακοινώσει της αποστολής επιστολής του δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου, προς την περιφέρεια Αττικής, για το προγραμματιζόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της 27ης Αυγούστου 2019, με περιλαμβανόμενα θέματα
1. το τερατούργημα που αποκαλείται Masteplan του λιμανιού και
2. την κατασκευή γέφυρας υπερύψωσης της Λεωφόρου Μαραθώνος στη διασταύρωση Ραφήνας, εξέξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση - Απόκριση.
 
Ως πρωτοβουλία πολιτών για ένα λιμάνι που θα συνυπάρχει αρμονικά με την πολη της Ραφήνσς, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που ο δήμαρχος Ραφήνσς - Πικερμίου άκουσε τις από ημερών εκπεφρασμένες διαμαρτυρίες μας και την σχετική απαίτηση μας ως δημότες και ζήτησε απο την περιφερειάρχη Αττικής την ακύρωση του περιφερειακού συμβουλίου της Τρίτης 27/8/19 που περιελάμβανε και  το θέμα του νέου  Monster Plan (δίχως να είναι λογοπαίγνιο) του λιμανιου της πολης, όπως και σχετικά έργα πρόσβασης. 
 
Πέρα απο τους τυπικούς λόγους που διαπιστώσαμε πως επικαλείται ο δήμαρχος και που αφορούν στην τήρηση της διαδικασίας, πλήθος περιβαλλοντικών και κοινωνικών λόγων επιβάλουν την απόσυρση του συγκεκριμένου τερατουργήματος (Monster Plan όπως αποκαλείται πλέον).
Επειδή η περιφερειάρχης δεν εχει απαντήσει [στην επιστολή του δημάρχου] μέχρι σήμερα [ούτε έχει δεσμευτεί σχετικά], η παρουσία των δημοτών στο περιφερειακό συμβούλιο της Τρίτης (15:30 στο αμφιθέατρο του παλιού υπουργείου συγκοινωνιών)  παραμένει απαραίτητη, προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεση μας σε σχέδια που εκτελούνται ερήμην μας.
Πρωτοβουλία πολιτών  για ενα λιμάνι που θα συνυπάρχει αρμονικά με την πόλη της Ραφήνας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 16:54

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.