" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Ξεκινά σήμερα το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ραφήνας 2020 Κύριο

Μία πρωτοποριακή εκδήλωση για τα δεδομένα της Ραφήνας! Μία εκδήλωση που θα φτιάξει τη διάθεση όλων μας που βιώνουμε μια ζοφερή πραγματικότητα! Την  Παρασκευή 25/9 και Σάββατο 26/9  στις 7:30μμ θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ραφήνας στον κινηματογράφο Αελλώ (Ελ.Βενιζέλου 12).

Η επιλογή των ταινιών είναι από δύο καταξιωμένα  Διεθνή Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους : το Διεθνές Φεστιβάλ  Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας,  με μια ιστορία 43 ετήσιων διοργανώσεων , που κατατάσσεται στα 12 καλύτερα Φεστιβάλ του είδους του στην Ευρώπη και από το  Διεθνές  Φεστιβάλ  Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo, ένα ετήσιο φεστιβάλ με πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν αποσπάσει  διακρίσεις στα μεγαλύτερα παγκόσμια φεστιβάλ (Καννών-Sundance-Rotterdam-Toronto κλπ) 

Την Παρασκευή 25/9 (7:30-10μμ) θα προβληθούν επιλεγμένες ελληνικές  ταινίες από το  Φεστιβάλ Δράμας με περιβαλλοντικό περιεχόμενο, ενώ το Σάββατο 26/9  (7:30-11:30μμ) ξένες ταινίες (με αγγλικούς υπότιτλους) από τα “Διεθνές Διαγωνιστικό Psarokokalo” και «Βραβεία κοινού Psarokokalo» (περισσότερες πληροφορίες  στο fb event «Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ραφήνας»)

Κατά την έναρξη θα υπάρχουν χαιρετισμοί από δημιουργούς προβαλλόμενων ταινιών.

Η διοργάνωση ανήκει σε τρεις δραστήριες συλλογικότητες  του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου την «Κινηματογραφική Λέσχη Cine Σχολειό», τον  «Εξωραϊστικό Σύλλογο Νηρέα»  και την «Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας».

Κρατήσεις δε γίνονται, στην είσοδο δε θα υπάρχει εισιτήριο αλλά κουτί για ελεύθερη συνεισφορά προς κάλυψη των εξόδων του φεστιβάλ, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά χωρίς παρουσία ή συγκατάθεση γονέα.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για τον Covid-19 (υποχρεωτική χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια των προβολών , μέγιστος αριθμός θεατών ανά ημέρα 80, τήρηση αποστάσεων ανάμεσα στα καθίσματα σύμφωνα με τη διάταξη που τηρεί ο κινηματογράφος).

Ραφήνα, 22/9/2020

fest354

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 09:23

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.