" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Στη μνήμη Σταύρου Γανωτή. 18/9/2021 Eκδήλωση για τα ρέματα και τη βιοποικιλότητα μετά τις πυρκαγιές. Κύριο

Η Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας   και ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, μας ενημερώνουν για τις παρακάτω εκδηλώσεις στη μνήμη του Σταύρου Γανωτή, που έφυγε από τη ζωή, αλλά όχι  από τους αγώνες και τη μνήμη,  τον περασμένο Αύγουστο.

 

Η Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας μαζί με τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, δύο συλλογικότητες που συνιδρυτής, συναγωνιστής και συνοδοιπόρος, ήταν ο Σταύρος  Γανωτής, διοργανώνουν το Σάββατο 18/9/2021 εκδηλώσεις, ανοιχτές για όλον τον κόσμο,  στη μνήμη του.

Το Σάββατο στις 18/9 λοιπόν και στις 4 το απόγευμα, συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία του Νηρέα Ραφήνας, δίπλα στο σπίτι του Σταύρου, για να περπατήσουμε στα μέρη που αγάπησε. Θα περπατήσουμε πάνω στα βήματα του, στις Μαρίκες, στο Ασκηταριό, στο Οχυρό και βέβαια στο Μεγάλο Ρέμα. Στα μέρη που αγάπησε και που παλεύουμε, όπως πάλευε και εκείνος για να σωθούν από την καταστροφή.

Στις 6 αργότερα, θα συναντηθούμε στο θεατράκι του πάρκου Ραφήνας (Καραμανλή) για μία ανοιχτή συζήτηση για τα ρέματα και τη βιοποικιλότητα μετά τις πυρκαγιές που ζήσαμε πρόσφατα. Εισηγητές θα είναι η Μαρία Γανωτή από τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, ο Σταμάτης Ζόγκαρης, Γεωγράφος – Βιολόγος και η Εμμανουέλα Τερζοπούλου από την Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας

Στις 8, μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει μουσική βραδιά -έκπληξη, με μουσικές τις οποίες  έπαιξε, τραγούδησε και δέθηκε μαζί τους ο Σταύρος και δεν θα σταματήσουν να είναι συνδεδεμένες στη μνήμη μας μαζί του.

Σας περιμένουμε όλους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 10:46

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.