" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Οι παράνομες επιχωματώσεις (μπάζωμα) του ρέματος στο Μπλε Λιμανάκι συνεχίζονται Κύριο

Όπως μας πληροφόρησε κάτοικος της περιοχής, το μπάζωμα του ρέματος στο Μπλε Λιμανάκι συνεχίζεται. Συνεχίζεται δηλαδή το παράνομο (χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση) μπάζωμα του ρέματος στο ανατολικό πεζοδρόμιο της οδού Καβουνίδου και πέραν αυτού, σε απόσταση αρκετών μέτρων, στο τμήμα εκτός των ορίων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα.
 
2022 01 09 MpazomaRema
 
Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει ο κάτοικος στο facebook, διευκρινίζει πως το μαύρο χώμα που διακρίνεται στην πρώτη φωτογραφία. μεταφέρθηκε στις 7.1.2021 από την επίσης παράνομη (χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση) εκσκαφή μέσα στην κοίτη του ρέματος στο γειτονικό Πράσινο Λιμανάκι Ραφήνας (φωτογραφία επικεφαλίδας)
 
Όταν σε κάποια στιγμή, προκληθούν πλημμύρες, οι ΄πονηροί των περιφερειών και των δήμων κάνουν τους ανήξερους. Επιρρίπτουν την "ευθύνη" στην κλιματική αλλαγή  και μιλούν χωρίς να ντρέπονται για τη "φυσική καταστροφή" ενώ πρόκειται για κατατροφή που προκαλούν οι ίδιοι. Ποτέ όμως δεν θα αναλάβουν την ευθύνη για το έγκλημα που διαπρτάττουν. Όπως δεν την ανέλαβαν στη μεγάλη καταστροφή του 2018 και προσπάθούν με κροκοδείλια δάκρυα, ψέμματα και δόλια μέσα, με "λυτούς και δεμένους" να ξελασπώσουν. 
 
Οι φωτογραφίες πάντως είναι τεκμήριο που θα διαλαλεί την ενοχή τους σε όλο τον κόσμο και ας κλαίνε και οδύρονται μετά ως "δεν φταίνε" και "κάποιοι άλλοι διέπραξαν το έγκλημα" ή "το κράτος εκτέλεσε τις εργασίες και είναι το μόνο υπεύθυνο".
 
Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα δηλαδή, έχουν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να κλιμακώσουν τις καταστροφές καταστρέφοντας τη φυσικά διαμορφωμένη και ισορροπημένη ακτιογραμμή, καταργώντας φυσικούς αγωγούς εκτόνωσης των πλημμυρικών φαινομένων και  προωθώντας διαρκώς τα διαβρωτικά φαινόμενα.
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 07:52

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.