" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

10 Ερωτήσεις προς τον δήμαρχο Ραφήνας, ζητούν 10 απαντήσεις Κύριο

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου 2019 το κυρίαρχο θέμα την Ενημέρωση – συζήτηση και λήψη απόφασης για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ιδιόκτητο ακίνητο στη θέση Σκαλοπάτι- Μαρίκες της Κοινότητας Ραφήνας.

Είναι ένα θέμα που έχει σηκώσει αντιδράσεις και πολύ λογικά, αφού τελικά στην ακτινοβολία εκτίθεται μία ολόκληρη γειτονιά εκτός από το οίκημα που φέρει την κεραία (όπως κυκλοφορεί ευρέως).  Είναι ένα θέμα που αναδεικνύει την αδυναμία της τεχνιλογίας να προστατεύσει την ανθρώπινη υγεία, την ώρα που αναπτύσσει διαρκώς τρόπους και μεθόδους που την βλάπτουν.

Άλλο ένα θέμα μεγάλης σοβαρότητας που όμως από τη διατύπωση έως τον χειρισμό του, μπορούμε να πούμε πως αντιμετωπίστηκε με χαρακτηριστική ελαφρότητα γεγονός που δείχνει την στάση των ιθυνόντων απέναντι στα σοβαρά ζητήματα του τόπου.

Ένα θέμα όπως, ου θα έπρεπε να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη, αλλά εν υπάρχει για ευνόητους λόγους απ’ ότι φαίνεται, είναι το θέμα με τα παράνομα καταφύγια ζώων που ανέδειξε η έρευνα της εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ και του δημοσιογράφου Γεράσιμου Λιόντου και που έχουμε αρκετές φορές αναδημοσιεύσει και γενικά φιλοξενήσει στην AtticaVoice.

Ομάδα δημοτών υποβάλλει 10 ερωτήματα στον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευ. Μπουρνούς και ζητά 10 απαντήσεις. Μία απάντηση για κάθε ένα ερώτημα χωριστά

Εδώ παρουσιάζουμε το κείμενο με τις ερωτήσεις, το οποίο κατατίθεται στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και διανέμεται στου δημοτικούς συμβούλους από την ομάδα πολιτών, προκειμένου να έρθουν άμεσα σε γνώση τους τα ερωτήματα που τίθενται προς τον δήμαρχο.

το πρωτότυπο κείμενο υπάρχει και σε PDF, διαθέσιμο για μεταφόρτωση και κοινοποίηση για όποιον ενδιαφέρεται στο παρακάτω πλαίσιο (iframe). 

 Αναμένεται σοβαρή απάντηση, σε κάθε ένα από τα παρακάτω ερωτηματα

 

Loading...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 13:22

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

© 2021 Atticavoice All Rights Reserved.