" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η Βαρβάρα έρχεται Κύριο

Υποχρεωνόμαστε από τις εξελίξεις να διακόψουμε τις πολύτιμες ασχολίες μας για να προχωρήσουμε σε έκτακτη έκδοση, αφού ο συνεργάτης μας στη Γενική Δυστοπία Πολιτικής Προστασίας, Χ. Φακιόλης μας έστειλε επείγον ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο αυτή τη στιγμή διεξάγεται σύσκεψη με θέμα την προετοιμασία για την πολική εισβολή που βρίσκεται επί θύραις. Ήδη έφτασαν τα πρώτα μηνύματα του 112

Όπως μεταδίδει ο Χ. Φακιόλης:

Υψηλόβαθμα στελέχη του τομέα πολιτικής προστασίας, απ’ όλη την ανατολική Αττική είναι συγκεντρωμένα και ζεσταίνονται με εντριβές και καυτό τσάι με κονιάκ για να είναι έτοιμοι για δράση. Η αποστολή όμως του δήμου Ραφήνας έκλεψε τις εντυπώσεις αφού περιλαμβάνει και 4 εκσκαφείς με κουβά των 13 κυβικών μέτρων, 2 φορτωτές  966F και 22 Dumpers των 120 τόνων. «Είναι η χρυσή εφεδρεία», όπως περιέγραψε την ομάδα ο δήμαρχος Ραφήνας. Η ομάδα των βαρέων μηχανημάτων θα ξεκινήσει από απόψε να μειώνει την κλίση των 70 μοιρών που πήγαν και έχτισαν τις κατοικίες τους οι άνθρωποι, όπως συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

Επίσης, θα υπάρχουν διαθέσιμα ταξί με ερπύστριες, αλατιέρες, σαλατιέρες, εκχιονιστικά και τζισιμπί ώστε να μεταφέρουν τους κατοίκους του Ντραφιού και της Διώνης στα Πατήσια, σε ειδικό ξενώνα που ενοικίασε από τον δήμαρχο Αθηναίων στην προνομιακή τιμή των 3.500.000 ευρώ τη βραδιά.

Για τα εκχιονιστικά μηχανήματα ο αντιδήμαρχος Πάντζας  δήλωσε ικανοποιημένος, ο αντιδήμαρχος Μπατάλης δήλωσε πως θα δηλώσει ικανοποημένος όταν θα βγει για έλεγχο σωτηρίας και ο δήμαρχος δήλωσε πως δεν έχουν οι οδηγοί αλυσίδες και θα φταίνε αυτοί αν δεν αλλάξει τελικά η κλίση των 70 μοιρών που πήγαν και έχτισαν τις κατοικίες τους οι άνθρωποι.

Για τις διακοπές ρεύματος θα φταίει όπως πάντα ο ΔΕΔΔΗΕ. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι γι' αυτό, το σώμα των ειδικών

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και όλοι αποχώρησαν τραγουδώντας «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα». Φήμες λένε πως εθεάθη ο περιφερειάρχης να φεύγει για το αεροδρόμιο αλλά ελέγχονται ως ανακριβείς αφού κανείς δεν πήγε να ρωτήσει τον ταξιτζή που πάει και αν θα μπορούσε να τον πάρει μαζί του.

Είχαμε ψέξει τον δήμαρχο γιατί είχε προκηρύξει θέση αστρολόγου για τον δήμο και όπως πάντα, με απευθείας ανάθεση. Να όμως που τώρα χρειάζεται η ειδικότητα και δυστυχώς δεν τον έχουμε τον ειδικό. Ευτυχώς, ο δήμαρχος ξέρει και από αστρολογία (PhD του ΙΕΚ Litsa Patera) και θα υποστηρίξει την πολιτική άμυνα απέναντι στον χιονιά

Screenshot 2022 01 17 16 25 50 767 com.facebook.katana

Μέσα στα οχήματα οι αρμόδιοι δίνουν τον δικό τους αγώνα

 

Καλό Σαββατοκύριακο και ας είμαστε αισιόδοξοι πως οι μετεωρολόγοι θα έχουν αστοχήσει στις προγνώσεις τους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 15:28

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.