" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Οι μυστικές φωτογραφίες αποκαλύπτονται Κύριο

Το ΓΕΛ Ραφήνας όπως κατάντησε μετά την κατάληψη (Φωτογραφία κρυμμένη στο σπίρωμα του καλοριφέρ) Το ΓΕΛ Ραφήνας όπως κατάντησε μετά την κατάληψη (Φωτογραφία κρυμμένη στο σπίρωμα του καλοριφέρ)

24 Μαρτίου 2023 και «ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης» στο ΓΕΛ Ραφήνας. Πάντα κατά τον δήμαρχο Ραφήνας (τον γνωστό που κυκλοφόρησε «φωτογραφίες βανδαλισμών» αλλά και πορτρέτα από πεταμένο καλοριφέρ ως απόδειξη των ισχυρισμών του περί ζημιών που, προκάλεσαν οι μαθητές του ΓΕΛ Ραφήνας, κατά την κατάληψη του σχολείου τους, στα πλαίσια των μαθητικών κινητοποιήσεων - αντίδραση στην κρατική δολοφονία των Τεμπών. 

 

Post0 redPost1 red

Αξίζει να προσέξουμε πως ενώ κάνει ο ίδιος την ανάρτηση, αναφέρεται στον εαυτό του σε Γ' ενικό πρόσωπο (Με απόφαση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς....) . Δείγμα μεγαλοπρέπειας που θυμίζει τον μεγάλο Ναπολέοντα, ο οποίος επίσης αναφερόταν στον εαυτό του σε τρίτο ενικό πρόσωπο . Όλα αυτά στο facebook, το επίσημο μέσο ενημέρωσης των δημοτών, το οποίο φιλοξένησε και την επίθεση του ίδιου δημάρχου σε καθηγητή η οποία απλά επεστράφη ως μπούμερανγκ στον αποστολέα της. Επεστράφη τόσο από τη σχολική κοινότητα, όσο και από την Ε' ΕΛΜΕ ανατολικής Αττικής με επαρκώς οξεία καταγγελία της.

Χθες, 23 Μαρτίου μας ενημέρωσε ο «άμεμπτος»  δήμαρχος πως σήμερα θα ξεκινούσαν οι «αποκαταστάσεις» αλλά -παράξενο πως- ενώ οργάνωσε joint visit (από κοινού επίσκεψη) για τη διαπίστωση των «φθορών», δεν προχώρησε σε δημοσίευση των φωτογραφιών τους. Επειδή η μεγαλοψυχία είναι ακόμα και ως λέξη άγνωστη, στον συγκεκριμένο δήμαρχο, το γεγονός πως οι «φίλοι του» δεν προχώρησαν σε ομοβροντία δημοσιεύσεων και σχολίων, που θα αποδείκνυαν τις ζημιές που «προκάλεσαν οι καταληψίες» (πάγια τακτική της αυλής του), μας παραξένεψε. 

Ζητήσαμε από τον δαιμόνιο ερευνητή και συνεργάτη της Attica Voice, Χρ. Φακιόλη να ερευνήσει το ζήτημα και να βρει τις φωτογραφίες που κράτησε κρυφές ο δήμαρχος (επειδή δεν είναι καιρός για τέτοιες αναρτήσεις όπως γράφει και ο ίδιος). Ο δαιμόνιος ερευνητής ερεύνησε και βρήκε τις φωτογραφίες που ο δήμαρχος κρατούσε ως δημοτικό απόρρητο, ανάμεσα στις φέτες ενός καλοριφέρ που ήταν κρυμμένο ανάμεσα στους θάμνους της εισόδου του δημαρχείου. Μας τις έφερε, μαζί με τα αρνητικά τους -λίγο ταλαιπωρημένες είναι η αλήθεια- αλλά είναι κατάλληλες για να σας τις παρουσιάσουμε. Είναι πραγματικά συγκλονιστικές και αποκαλύπτουν την κρυφή αλήθεια για την κατάληψη και τους καταληψίες.

Εκτός από τη φωτογραφία εξωφύλλου, ακολουθούν και οι παρακάτω τρομερές εικόνες. Σας συνιστούμε να απομακρύνετε τα ,μικρά παιδιά από την οθόνη

GEL  Rafinas Fakiolis

Άποψη των βανδαλισμών από τον δρόμο που οδηγεί στο Οχυρό

GEL  Rafinas Fakiolis B

 Άλλη άποψη των βανδαλισμών από εκεί που κάποτε βρισκόταν το αμφιθέατρο του σχολείου

GEL Rafinas Atomic

Η στιγμή του βανδαλισμού στο ΓΕΛ Ραφήνας. Λήψη από το Ντράφι όπως φαίνεται και στη φωτογραφία

Προφανώς ο δήμαρχος είχε τις φωτογραφίες έτοιμες να τις δημοσιεύσει στα φιλόξενα μέσα, αλλά δεν το έκανε γιατί δείχνουν μία σκληρή «αλήθεια» που τελικά ποιος θα την πίστευε; Γι' αυτό είχε προτιμήσει να αναρτήσει τη φωτογραφία του πεταμένου καλοριφέρ και των ζημιών από κάποιο άλλο, άσχετο με το ΓΕΛ Ραφήνας, σχολείο. Και τον παρεξηγήσατε τον άνθρωπο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 15:36

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.