" Οι ήττες μας δεν αποδεικνύουν
Τίποτα παραπάνω από το ότι
319205339 712219783586309 2265634222543469205 n  Είμαστε λίγοι αυτοί που παλεύουν ενάντια στο Κακό
Και από τους θεατές περιμένουμε
Τουλάχιστον να ντρέπονται"
                                               Μπρεχτ

Κάτω τα χέρια από το Μπλε Λιμανάκι, Έκκληση κατοίκων για υποστήριξη του δικαίου και συμμετοχή σε αιτηση ασφαλιστικών μέτρων Κύριο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την κραυγή αγωνίας των κατοίκων στο Μπλε Λιμανάκι της Ραφήνας για την καταστροφή που συντελείται εντός της Χρσαίας Ζώνης του λιμανιού και δίπλα σε ρέμα το οποίο εκβάλλει στην παραλία.

Οι κάτοικοι που αντιστέκονται στην καταστροφή του τόπου, υπέβαλλαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την καταστροφή, εκπροσωπούμενοι στην ουσία από 3 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων αι η δικηγόρος κα. Π. Πετρόγλου.

Μαζί με την ανάρτηση της έκκλησης των κατοίκων, στο πλευρό των οποίων στεκόμαστε συμπαραστεκόμενοι, δίνουμε και τα στοιχεία επικοινωνίας με την κα. Πετρόγλου , προκειμένου όποιος θέλει, να συμμετέχει σε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των αιτούντων (χωρίς καμία χρέωση).  

Τα στοιχεία επικοινωνίας σημειώνονται στο τέλος του κειμένου της έκκλησης, Δεν είναι δυνατό να επιτραπεί κι άλλη καταστροφή στην πολύπαθη περιοχή, στο όνομα μίας ψευδεπίγραφης «ανάπτυξης». Μίας ανάπτυξης της καταστροφής. Μίας χίμαιρας

 Rampa

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙ

Τις τελευταίες ημέρες στο Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας και εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Ραφήνας καθώς και δίπλα στο μικρό ρέμα, που εκβάλλει στο Μπλε Λιμανάκι και εγκάρσια σε αυτό, εκτελείται έργο διάνοιξης και κατασκευής τσιμεντένιου διαδρόμου μήκους 133 μέτρων και πλάτους 2,5 μέτρων. Το έργο που υλοποιείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με ανάδοχο την εταιρεία ΙΝΤTRAKAT δεν έχει προηγούμενη περιβαλλοντική αδειοδότηση, πράγμα που απαγορεύεται από το εθνικό και το ενωσιακό δίκαιο.

Ήδη οι μπουλντόζες μέσα σε μία εβδομάδα έχουν ολοκληρώσει τη διάνοιξη μέχρι τη θάλασσα καταστρέφοντας τη γεωμορφολογία του τοπίου και το οικοσύστημα του ρέματος και της ακτής. Αν πέσουν και τα τσιμέντα, η περιβαλλοντική ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη.

Τη Δευτέρα 8/11/2021 και ώρα 09:30 συζητείται ενώπιον του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αίτηση τριών κατοίκων της περιοχής Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου ν’ απαγορευθεί η συνέχιση των εργασιών αυτών.

Όποιος θέλει να συμμετέχει σε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των αιτούντων (χωρίς καμία χρέωση) μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ. 6974376306 (Γιώργος Αποστολόπουλος) και 6974337194 (Παναγιώτα Πετρόγλου) ή να στείλει απευθείας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ και email.

 

Παναγιώτα Πετρόγλου

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ

Βησσαρίωνος 3-5, 106 72 Αθήνα

Τηλ. +30-210 36 21 458

Fax +30-210 36 28 828

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Hashtag  #MetoBle

Ακολουθεί η κατατεθείσα αίτηση σε ενσωματωμένο  αρχείο PDF

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 17:41

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Youtube Playlists

youtube logo new

Χρήσιμα

farmakia

HOSPITAL

youtube logo new

© 2022 Atticavoice All Rights Reserved.